Egy nő milyen okból kifolyólag jön zavarba? (beszélgetés)
Nem tudom mi gyakori a nők körében? Szerintem ez nem nemtől függ.
Én talán a kiszolgáltatottságtól jövök zavarba.
Bár ha jobban bele gondolok már attól se, főleg az után, hogy most nemrég történt műtétem után férfi ápoló fürdetett meg:)
Igen... én is nagyjából tudom, ki az, aki elvárja a nagybetűs névmást.
Rémes.
Én a helyesírással vagyok így. Pl. ha azt írom "Szabó tanár úrral megbeszéltem valamit", muszáj vagyok nagy T-vel és Ú-val leírni (helytelenül!), mert a többiek azt hiszik úgy helyes, és én leszek a tahó és a tiszteletlen. De ugyanez a helyzet az önözéssel. Értem én, hogy beivódott egy formula, de olyan kínban vagyok, hogy a közhiedelem miatt sokszor helytelenül írom le.
Aztán persze akad, akik tudják a szabályokat, ott fellélegzek. :D
A végett-et is, tényleg.
Én helyesen használnám, de nem teszem, mert nem vagyok biztos abban, hogy jól értelmezik.
Ez olyan mint a "végett"-ezés, ráadásul millióból egy ember használja jól.
Fölösleges modoroskodás.
Most, hogy így szóba került:
Jöttem már zavarba olyankor, amikor valaki furán bámult rám, és nem tudtam, miért teszi.
Honnan tudjam?
Te mitől jössz zavarba?
Az a helyzet, hogy ezeket a dolgokat nem szoktuk egymás között ki- vagy megbeszélni.
De egy nő nem különleges állatfaj, általában attól jön zavarba, mint amitől egy férfi is.
Tudnátok sorolni fel pár dolgot ami elég gyakori a nők körében?
Ha lehet normális válaszokat!
László
37 F
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- Szerintetek milyen személyiség lehet az, aki folyton zavarba jön?
- Könnyen jössz zavarba?
- Te együtt tudnál élni egy kevert szorongásos depressziós zavarban szenvedő személlyel?
- Van, aki nagyon depressziós közületek, bipoláris zavarban szenvedők?
- Ki miért (mi okból kifolyólag) vetélt el az első harmadban?