Egy nő érzi ha terhes? Nem fizikai jelekre gondolok. (tudásbázis)
Off
Ez a szoptatás mellett nem is gondolta, hogy teherbeeshet... - annyira gáz.
On
Uramatyám.
Dráma felsőfokon.
Én 21 éves voltam amikor sajnos
egy fiú hatása alá kerültem.
Nem volt jóképű, sem kedves,
és valljuk be, egy kicsit sem szeretett . Hogy mégis miért voltam oda annyira érte...? Lenyűgözött az esze. Olyan okos
volt mint az ördög, és olyan gonosz is. Felelőtlen és nemtörődöm. Én meg tapasztalatlan és butuska. Alig
vártam hogy adhassam amit
nem is nagyon kértek..!
Abban a pillanatban ahogy az első és utolsó együttlétünk után
felkeltem az ágyról, tudtam hogy
terhes lettem.Megéreztem.
Amikor elmondtam neki, elvetette
velem a gyereket. És én állat,
belementem.Ez volt életem legnagyobb bűne. De keservesen megfizettem érte, mert sohasem lett gyermekem.
Megöltem a fiamat, mert fiú lett
volna, azt is éreztem.
Meg van az oka hogy miért írtam
ezt ide.
Igen, olyat én is hallottam, hogy volt aki nem vett észre a terhességéből semmit... bár nekem ez elég fura és kicsit morbid. Akárhogy is, valami tünetnek csak kellett lennie.
Sajnos az a gólya még nincs sehol. Köröznek itt körülöttem de nem lepnek meg. Lassan meg elutaznak megint! Bár most már nem vártam és nem is jött meg, szóval reménykedem, hogy nem csak a hormonok pofátlankodnak :)
A legbiztosabb jel, ha a gólya fészket rak a kéményeteken.
De szoktak a madárvédők mesterséges fészket is kihelyezni, és akkor kell még hozzá a közelben valami mocsár.
Évekig vissza fognak járni a gólyák költeni, jöhetnek a testvérek is, juhééééééé!
Első kettőt nem tudom hogy éreztem-e vagy reménykedtem, de a harmadikat biztosan éreztem, hiszen őt nem terveztük, szélső napon fogant, de amikor éreztem a peteeresemet akkor mar tudtam hogy terhes vagyok. Ajándék kislány babám lett a két fiam mellé. :)
Sok szerencsét nektek!
2 év sikertelenség után rögtön megéreztem, már beágyazódás körül más voltam.
Sokkal fáradékonyabb voltam, már akkor a savam az egekben volt.
Ha nem jön meg akkor hétvégén tesztelek és kiderül remélem :)
Borsod megyében élek, nekem elég meglepő, hogy ennyi gólya van most. Szokott lenni de szerintem nem ennyi. Bár nem zavarnak, kedves madárkák :D
Akkor gratulálok! Ez már baba lesz!
(Vagy nem, szóval két lehetőség van :-(
De ha nem most, akkor majd máskor.
Amúgy a Hortobágyon laksz, hogy ennyi gólya van? Ott nagyobb az esély!
Én szeretnék babát és már egy jó ideje rengeteg kisbabát, terhes nőt meg gólyát látok :D
Eddig 4 negatív teszten vagyok túl de most valamiért úgy érzem, hogy sikerült. Igaz jeleket most még nem véltem felfedezni magamon csak valahol belül érzem. Jobb kedvem van, olyan mintha már pozitívat teszteltem volna. Tegnap a párommal feküdtünk az ágyon és a hasamra feküdt csak úgy és kicsit simogatta, pedig nem mondtam ezt el neki. Na azért észnél vagyok hiszen még egy pozitív tesztet se csináltam, szóval nem biztos a dolog. Csak fura érzés. Lehet hülyén is hangzik ez az egész :D
Szerintem aki készül rá, s érzékeny a témára éppen, akkor megérezheti... hisz figyeli jobban magát.
de akit éppen nem foglalkoztat ugye szoktuk hallani példákat, hogy mennyi ideig nem vette észre hogy terhes... azt el tudom képzelni, hogy eszébe sem jut, csak legyint.
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Mi tesz egy nőt vonzóvá? (Nem csak külsőségekre gondolok)
- Ki mennyit iszik egy nap? (nem alkoholra gondolok)
- Hányadik hétig dolgoztál terhesen, fizikai munkát?
- Nehéz fizikai munkát végző nők. Terhesség alatt meddig tudtatok dolgozni?