Egy lány levele az apjához (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy lány levele az apjához
Szívszaggató történet. 😢
Aki átélt hasonlót (pl. magam is), pontosan tudja, miről vagy szó. A legszomorúbb, hogy megszámlálhatatlanul sokan szenvednek az miatt, ahogy az apja viselkedett. Könnyű azt mondani, hogy túl kell lépni rajta. Szerintem nem lehet nyomtalanul.
Szia TE LÁNY!!!
Nagyon megértem minden szavadat. Igaz már nagyikorban vagyok, de 16évesen veszítettem el az apámat, aki EGÉSZ ÉLETEMBEN HIÁNYZOTT. ILletve, ITT VOLT VELEM LÉLEKBEN.Ő meghalt.
De a tiéd megtagadott, ez talán jobban fáj!!
Próbáld most már tultenni magadat rajta, felnőttként: lépj tovább , talán tényleg nem érdemli, hogy szeresd őt.!
Megérintett az írás. ❤️
Kisfiam is apa nélkül nő fel, bár ők nem is találkoztak még soha, valószínűleg nem is fognak.
Gyönyörű írás, köszönöm! Mélyen megérintett.
Hasonló érzések és gondolatok kavarogtak egy időben bennem is.
Valaha szerettem volna, ha ilyen szép érzéseket táplálhattam volna feléje, még ha cikkíró nem is annak érzi.
De már nem, ő más volt, és nem érzek semmit. Talán kellene...
Köszönöm a (s)írást.
Sokszor töprengek azon, mi lett volna, ha nem mentél volna el, de azt hiszem, jobb így.
Ugrás a teljes írásra: Egy lány levele az apjához
További ajánlott fórumok:
- Valaki barátkozni vagy levelezni?
- Kell-e erőlteni egy 3 éves gyereknek, hogy márpedig menjen láthatásra az apjához?
- Ti megengednétek a gyereketeknek, hogy az apjához költözzön, ha mindennél jobban ezt szeretné?
- Két gyerekem van. A 16 éves most megy az apjához lakni. Jár-e tartásdíj a kicsire, ha az apának sokkal több a jövedelme mint nekem?
- A gyerek az apjához akar költözni, én is akarom az apa is, mit kell ilyenkor tenni?
- 11 éves lányom szeretne levelezni hasonló korú kisfiúval vagy kislánnyal van ilyen ismerősötök?