Egy kisfiú története... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy kisfiú története...
Most olvasom, hogy gyarapodtatok Patrikkal!
Gratulálok hozzá, sok boldogságot és egészséget!
Szia Gica!
Nagyon sajnálom ami veled történt, én nem is tudom hogy tudod ezt ép ésszel fledolgozni?
Én 9 hete vesztettem el 12 hetes babámat, amit még mindig nem hevertem ki.
Biztos hogy bele haltam volna ha velem ez töténik.
Kívánok neked sok erőt, és a férjedtől elég szeretetet hogy tovább tudj boldogan élni!
Az örökbefogadáson nem gondolkoztatok?(Remélem ezzel a kérdéssel nem bántottalak meg!)
Szia Gica
Én most olvastam a történetedet,és csak azt szeretném kérdezni hogyan tudod vagy tudtad vagy egyáltalán hogyan lehet ezt feldolgozni,én két hete szültem és orvosi hiba miatt szülés után nekem is meghalt a kisfiam.ugy érzem sose fogok tul lenni rajta.
gica86:) ha valami jo vagy rossz történik ird meg
mit csinálsz most, persze ha publikus.
szia és vigyázz magadra!
Szia!!Köszönöm, jól vagyok!Ezt-azt leszámítva....
vannak terveim, igen, de ezek egyenlőre még nem publikusak..:) Most a családom az első!!!!!
Szerintem a telefon nem sok kárt tesz a babóban, sőőőőt....ennyi erővel uh-ra se menj el...:)
De amúgy hogy jön ez ide, ehhez a témához??
Így jobban elolvasgatva a hozzászólásokat, és látva a gyönyörű képeket, gratulálok a Picúrhoz!
:)
Nagyon sajnálom!!! Egyszerűen nem tudok mit mondani... a szívem majd megszakad.... és a könnyeimmel küszködök...
Légy erős Te is és Férjed is, vigyázzatok magatokra, a kicsi fiatok is ezt akarná!
Puszi Nektek!
Sajnálom Gica, hogy elveszítetted a kisfiadat.
Hanna babám június 27-én született. Sajnos nálunk is levált a méhlepény, de szerencsém volt. Reggel 9-kor azt hittem, hogy a magzatvíz folyt el, de döbbenten láttam, hogy erősen vérzek. Hívtam a dokimat és mondtam neki, hogy mi a helyzet. Fájásom nem volt a férjem vitt kórházba, minden sebességrekordot megdöntöttünk, 60 km-t alig fél óra alatt letudtuk. Tocsogtam a vérbe mire a kórházba értem. Rögtön szülőszobába kerültem, infúzió, ultrahang minden volt rögtön. Már készítettek elő a császárra, mert a babócának rossz volt a szívhangja, amikor egy vizsgálat során a doki érezte, hogy az előző szülésem alatt keletkezett heg a hüvelyemen végigrepedt, így eltűnt a méhszáj és a második nyomásra rendesen hüvelyi úton megszületett a harmadik lányom. Alig egy óra volt a szülés,egy probléma volt, hogy a Hanna baba nem volt hajlandó levegőt venni. Az orvos elvágta a köldökzsinórt és rohant ki a babával. A szülésznőtől kérdeztük, hogy mi van a kislányunkkal, de csak annyit mondott, hogy majd jön az orvos és tájékoztat minket. A férjemmel csendben szorítottuk egymás kezét és sírtunk. A gyerekorvos jött be és mondta minden rendben van. Fél óra múlva már ölelhettük. A doki csak másnap mondta el mennyire rizikós volt a helyzet.
Gratulálok a kicsibabádhoz!
Érthető, hogy a sok rossz után óvatos vagy, minden téren!(akár egy vetélés utáni ism. terhesség tényének közlése bárkivel is!)
Majd ha elég stabilnak, biztonságosnak és érettnek érzed a helyzeteteket, azért szívesen olvassuk a beszámolódat sz előzményről, és hogy a kis Patrik miként fejlődik!
Kívánom Nektek, legyetek nagyon boldogok, éljetek egészségben, békességben és szeretetben!
Jaa,........és B.U.É.K.!!! :) :) :) :)
Gic!
Őszintén kívánom, legyetek nagyon boldogok!
Sziasztok!
Néhány napja találtam ere az oldalra - egy barátnőm szeretne örökbefogadó édesanya lenni, vele olvasgattuk a különböző fórumokat.
Amikor először elolvastam ezt a megrendítő történetet, azonnal kutatni kezdtem az interneten,
Borzasztó, hogy ilyen dolog megtörténhetett. (sajnos ki tudja, még hány esetben történt/történik ehhez hasonló)
Nagyon sajnálom a családot, remélem, idővel enyhül a fájdalom!
Meglepődve olvastam, hogy itt a fórumon kisebb feszültség van, a hozzászólók között.
Megmondom őszintén, először nem néztem meg Gica adatlapját, nem is értettem teljesen, hogy mi a probléma oka. (a hozzászólásokat is csak gyorsan átfutottam ) - először...
aztán ahogy jobban elmerültem a fórumban, kiderült, hogy miért van "vita".
Nem védeni és nem elítélni szeretnék senkit sem, de megmondom őszintén, nagyon furcsának találtam én is Gica "történetének" utolsó mondatát.
Jó, tudom, ezt már korábban megírta, csak most került ki az oldalra. Igazából nem ismerem a hoxa szabályait, ami miatt igazából rávettem magam arra, hogy írjak ide, az az volt, hogy az első jónéhány hozzászólás után derült csak ki, hogy Gica azóta már egy kisgyerkőc boldog édesanyja. Nagyon sok hozzászóló örökbefogadást kívánt a szülőknek és csak azt furcsálom, hogy egyetlen szóval sem említette, hogy már teljesült az álmunk. Itt van velünk egy kisbaba.
Azzal nem bántja meg a kisfia emlékét, ha megemlíti, hogy sikerült egy kisbabát örökbefogadnia és már nem reménytelenül áll a családalapítás előtt.
A gyászt meg kell élni, senki nem kér senkit arra, hogy egyszerűen felejtse el, hogy meghalt a gyermeke.
Szerintem mindannyian azért szorítunk, hogy a kisfiú enyhítse a szülők fájdalmát, adjon értelmet az életüknek, tegye boldoggá őket! Emlékezzenek együtt arra a kisbabára, aki sajnos nem lehet közöttük és adjanak erőt azoknak a családoknak, akik örökbefogadás előtt állnak, vagy hasonló tragédiát kellett átélniük, hogy van remény!!!!
Ja, és szerintem twenny sem cserének gondolja Patrikot! Lehet, hogy félreértettétek a sorait. Az is lehet, hogy én értelmeztem félre a gondolatait, de szerintem csak segíteni akart ő is.
Ha mással nem, hát azzal, hogy optimizmust sugároz és arra buzdít mindenkit (főleg Gicát), hogy nézzünk előre, legyünk erősek.
Remélem, mindenkinek békés, boldog karácsonya lesz!
Szerintem sincs igazad!..Egy gyermek elvesztése nem olyan,mint például : elromlott a rádióm,ezért szomorú vagyok,de holnap veszek egy másikat,és mostmár minden rendben...A rádióra nem kell emlékezni,nem kell siratni,a rádiót el lehet felejteni.A saját gyermeked halálán nem lehet ilyen egyszerűen túl tenni magad.Igenis szükség van a részvétre,mert aki volt, az már sajnos nincs!
És Patrik egy másik történet..Ő nem Helyette van,hanem ő egy másik Ember.
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Folytasd a történetet egy mondattal!
- Leszbikusságom története
- Te elhiszed a Bibliai történeteket?
- Rövid történetek
- Most láttam a Naplóban a Móri árva kisfiú (Erik) történetét... Még mindig a hatása alatt vagyok...Mit gondoltok erről?