Most láttam a Naplóban a Móri árva kisfiú (Erik) történetét... Még mindig a hatása alatt vagyok...Mit gondoltok erről? (beszélgetős fórum)
En nagyon sajnaltam azt a kisfiut.Anyukam meg en elbogtuk magunkat,mikor mutatta a rajzat,es sirt.
Egy ilyen kisfiut megfosztani a szuleitol...
Hát igen.
Ha a Btk.mondja.
Azt gondoltam arra gondolsz, hogy aki tényleg lőtt.
De így ebben a formában igaz.
Valószínű azért adták le a riportot,mert ilyenkor vannak olyan emberek,vállalkozók akik segítenek.
Pl.a ház helyrehozatalában,a kémény újra építésében stb...
Én sem tartom helyesnek a médiától,de sajnos ez van.
Az én könnyeim még most is csurognak.
Tiszteletem a nagymamának, de szerintem egy ilyen csöppséget az élet napos oldala felé kellene irányitania, és főleg semmiképpen sem kitenni egy ilyen tv-s szereplésnek.
De természetesen együttérzek a családdal.
De nem ám.
Aztán lehet, hogy egy csomó pénzt ajánlottak a családnak, lehet, hogy ezzel segítettek is rajtuk.
Na de akkor is nem lenne szabad.
Nekem potyogtak a könnyeim, ahogy törölgette az a csöpp gyerek a szülei sírját.
Nem kellett volna ezeket a sebeket feltépni...
Láttam a riportot. Szerintem nincs az a büntetés, ami elég lenne a gyilkos(ok)nak.
Egyrészt.
Másrészt, lehet, hogy első körben szívtelennek hangzik. Szép-szép a szülők emlékének ápolása, de talán nem kellene egy 7 éves kisfiúnak hetente több órát a temetőben töltenie.
Ami megtörtént, azon bármennyire is szeretnénk, nem tudunk változtatni. Tovább kellene lépni, nem pedig még jobban elmélyíteni a fájdalmat egy kicsi gyerek lelkében.
Nem értem miért kell erről a médiában beszélni.Miért kell sebeket feltépni.
Kitenni egy kisfiut annak, hogy csámcsogjanak róla.
Szegény épp eleget szenvedett a szülei elvesztése miatt.
Ki tudja...Talán jobb, ha az ember néha lát ilyen borzasztó dolgokat, talán akkor többre becsüli a saját boldogságát.
Szegénynek apukáját és anyukáját is lemészárolták a móri rabláskor. Nagymamája neveli őket egyedül...
Teljesen kiakadtam, nagyon sajnálom szegény kicsi gyermeket... :-(
Iszonyatos fájdalom lehet neki ez az egész...
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Folytasd a történetet egy mondattal!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Leszbikusságom története
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Láttátok Nick Vujicic-et a Naplóban? Mit gondoltok róla?