Egy kis pohárka (4 cent) pálinkának mennyire érződik a szaga? (tudásbázis)
Nincs szükséged semmire, ott van az agyad. Amikor kiállsz beszélni, tudatosan és lassan 3-4-szer nagy levegőt veszel és lassan kifújod. Persze elmondhatod, hogy izgulsz, ezzel empátiát keltesz. Ha egyszer-kétszer hibázol, akkor sem dől össze a világ.
Ha most már izgulsz, elkezdhetsz meditálni, az jót tesz más miatt is. Kevés ember nem izgul, szerencsére fejleszthető.
Hajrá! Majd mondd el, hogy ment!
Sajnos, Akármivelel mosod ki a szádat, akkor is érződni fog egy jó darabig!
Az alkohol szaga a légzésedben van a levegődben ami a tüdődből jön !
Gondolj csak bele,
""légalkoholszint""
ugye jól mondom?
Akkor már egy tabletta is vezethetne gyógyszerfüggőséghez.
Én azért nem mondom a páleszt, mert aki egyáltalán mem szokott inni, arra ewsetleg váratlan hatással is lehet, ami nem hiányzik még pluszban a közönség előtt.
Mi van, ha a fórumindító előkészít egy mondatot, azzal kezdi, hogy "Nagyon izgulok, de igyekszem érthetően beszélni."
Nem kell szokatlan dolgokat kapkodni, a fejedet nem fogják venni akkor sem, ha remeg a térded vagy a hangod.
Jesszusom, egy korty pálinka ivásból ti már az alkoholizmust látjátok?
Igyál vodkát, annak nincs szaga
Az alkoholnak is placebo hatása van. És valóban nagyon rossz stratégia. Szerintem is vezethet alkoholizmushoz. Akkor inkább a tea. Lehet kapni drogériában nyugitea keveréket.
De a legjobb lenne, ha elhinnéd magadról, hogy nincs szükséged tudatmódosító szerekere, mert meg tudod csinálni. Kiváló előadást fogsz tartani. A minőségén csak rontana, ha piásan próbálnád meg. Meglátod, hogy ha pusztán a saját tudásodra hivatkozol, olyan büszke leszel magadra, mint még soha. Hajrá!
Azért annak nem mondanám, mert konkrétan hasznos volt az erős szorongás ellen és ha kettőt vettem be, akkor aludni is tudtam tőle.
Ronda válóperem volt és amikor jött a tárgyalás napja, előtte eleniummal készültem fel. Nagyon is jó volt arra, hogy a tárgyaláson nyugodt tudjak m,aradni, ne reszkessek és ne sírjak.
A fórumindítónak azt tanácsolnám, ha van még pár napja az előadásig, próbálja ki, mi hogy hat rá
Citromfüvet már próbáltam, hatástalan. Veszek akkor macskagyökeret.
Nem akarok se alkoholizálni, se nyugtatóra rászokni.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a kedvenc mosópor és öblítő duótok aminek sokáig érződik az illata?
- Melyik tusfürdő érződik a bőrön a legtovább?
- Matracon erősen érződik a vizeletszag, mivel lehet eltüntetni?
- Amikor sütjük a muffint, akkor félig kell a pohárkába tenni a tésztát?
- Nem mostam ki a tejfeles műanyag pohárkát, és úgy dobtam be...
- A szeretet szeretetnek érződik?