Egy kiadós sírás kell (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy kiadós sírás kell
Nagyon szép és mélyre ható a cikk,gratulálok!!
2 honapja minden nap sirok,söt zokogok,Tegnap fél délelött,férjemet veszitettem el azota nem térek magamhoz.Öngyilkosság? megfordult bennem is,lehet hogy gyáva vagyok ,ha meg tenném csak gyogyszerrel és biztosra mennék.
Kolléganő biztosra ment. Gyógyszer, pia majd felkötötte magát.
Vértől én is rosszul vagyok, inkább a gyógyszeres megoldást választanám.
Én már belefàradtam a dolgokba. Változtattam már, sokszor. Nem is arról van szó. Valahogy sose vagyok elégedett, nem tudom ez mitől van.
Miért vagy gyáva? Talán pont az hiányzik, h elsirasd őket.
Nekem a 41 kolléganőm lett öngyilkos nemrég. Sokkolt minket az egész.
Sok kiadós sírás kell szerintem...
Most, 27.-én lesz,hogy az én Mamzim két éve meghalt...ott voltam vele, amikor örökre elment..fogtam a kezét..és aztán keservesen zokogtam, rá borulva, a máskor zajos kórházi osztály síri csendjében..(kétszer jött be az ápoló,hogy nyugtatóval kínáljon..biztos rossz volt hallgatni...mintha szabályozni lehetett volna)..de hogy megnyugodtam volna? nem...mindennap, bárhol bármikor rám jött a sírás...mint például most,hogy emlékezem arra a napra...ő volt az egyik, akit a világon a legjobban szerettem..
Anyukámmal akkor sírtunk közösen, amikor intéztük a temetést..egy koszorú rendelés váltotta ki..a felirat miatt.."mély fájdalommal búcsúzunk tőled, gyermekeid.." erre kitört belőlem a sírás.. és én?és a többi unokái? mi nem számítunk?kérdeztem.. és akkor ott az ügyintéző előtt sírtunk..életünkben először együtt..
jó cikk,és igen,a sírásnak köszönhetően mikor nagyon fáj,megkönnyebbülhetünk....
csak az a szörnyű ,mikor vmi annyira fáj,hogy nem tudunk sírni,én rengeteget vagyok úgy,hogy olyankor nincsenek könnyeim,hiába érzem azt,hogy a szívem megszakad.Borzalmas érzés...olyankor nincs megkönnyebbülés,nincs"feloldozás".Sírás után mindig"jobban leszek",ezért érzem igaznak azt,hogy néha szüksége van rá a lelkünknek....
Ahhoz, hogy tisztán lássunk, először el kell sírnunk a könnyeinket.
közmondás
Ez így van.
Tavaly sírtam utoljára.
További ajánlott fórumok:
- Neked melyik WC-papír vált be, ami tényleg kiadós?
- Nagyon olcsó, kiadós süteményrecepteket keresek!
- Gyors, olcsó, kiadós
- Hogyan viselkedik az a gyermek akinek fáj a füle? (leszámítva a sírást) Félek, hogy a fiam csak kamuzik, hogy ne kelljen oviba menni?
- Egy kiadós bográcsban készült Jókai bableves után milyen könnyen elkészíthető desszertet adnátok?
- Hogyan kell szép sztrapacskát (csirás galuskát) készíteni?