"Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról? (beszélgetés)
"Én hűséges vagyok"
Menj az adatomra és meglátod.
:-DDDDDD Ott az összes piros pontom:-)
Igen ez teljesen így van, indítsunk egyet?:-))
Nehéz bizony,de nem lehetetlen.
Az ilyen fórumokat is álltalában azok inditják akiket már megcsaltak és csupa negatív dolgokat sogározva ezzel mások kapcsolatára vagy gondolatára.
Olyan fórumot persze senki nem índít,hogy"milyen hűséges tudok lenni"
A itt feltett kérdést illetően:
Csak gondoljatok bele,az a férfi vagy nő akik összeházzasodnak szerelmesen és amikor elmúllik a szerelem akkor már elkezdik csalni egymást?
Nem.
Aki hűtlennek született az hűtlen is marad és fordítva is.
Egyetértek a hűség az nem kérdés, hanem egy döntés!
A tisztelet és becsület..ami manapság kevés a nőkben és férfiakban egyaránt! sajnos!
Ezt a kérdést fordítva is fellehetne tenni,nem gndoljátok?
Nem a nemtől függ,hogy ki hűtlen.
Ne vegyél mindent magadra! Ez a baj, hogy mindig úgy érzed, rajtad élcelődnek, holott neeem.... maga a poén volt jó, eszembe nem jutott, hogy Rád vonatkoztassam.
Meg miért is tettem volna? Nincs semmi bajom Veled, nem is ismerlek és Te nem bántottál.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Miből, hogyan lehet megtudni, ha egy férfi igazán szerelmes?
- Szerintetek, ha azt érzem, hogy soha nem leszek igazán szerelmes, az valóban így is lesz?
- Szerintetek mi a jele annak, ha valakinek tetszel úgy igazán, vagy esetleg szerelmes beléd?
- A magabiztos ember nem sértődékeny; mit gondoltok erről az állításról?
- Ti mit gondolnátok ha a 14 éves gyermeketek Szerelmes és "Depis" veseket is írna!