Egy hete sincs, hogy a szomszéd elaltattatta a beteg... (beszélgetés)
Amikor kutyácskám meghalt, egy pont ugyanolyan anyát mutattak hogy kölykei lesznek
Nem tudtam másikat venni lelkileg
Később meg azért nem, mert én nem szeretnék mégegyszer temetni, de a kuty se temessen engem :(
Mi ezzel a gondod? Nekem 6 hétre lett másik kutyám.
Utána fél év múlva még egy.És aki később került hozzánk ő hasonlít arra akit 2017 májusában elveszítettem. Imádom mind a kettőt,de a hasonmás a mindenem. Ő olyan dolgokat tud amit a másik tudott,és mikor csak néz rám olyan mintha az előző kutyusom nézne rám. Imádjuk egymást,semmi pénzért oda nem adnám senkinek. Mellesleg jegyzem meg, örökbe fogadott és nem vásárolt kutyus.
Nincs ebben semmi rossz. Ha hiányzik, pótolni kell !
Akkor azt az anyát is el kell ítélni, aki balesetben elveszítette a 9 éves kislányát és 1.5 éven belül ismét szült egy kislányt ? Nem, nem kell elítélni !!!
Szerintem is így van, nem a régin agyal az ember, hanem kicsit felvidítja az új.
Nem is értem, hogy miért lenne jobb, ha otthon siratná azt, emelyik "elment". Ráadásul ha beteg volt, gondolom már készült rá...
Ha valaki elveszít egy kutyát, és 1 héten belül érkezik is a másik kutya - az nem azt jelenti, hogy elfelejtette az előzőt. Sokkal inkább, hogy annyira hiányzik neki, hogy mihamarabb szeretne másikat. Többen vannak így, mint gondolnád.
Mi is vesztettünk már el kutyát. Mai napig nem felejtettük el. Mégis van most is egy. Igaz, nem 1 héten belül lett a miénk, de nem is ez a lényeg.
Érdekes ez, mert ki hogy látja az állatokat. Nekünk elég sok van belőle.
De a házunknál van a Tibi macska (aki amúgy lány, csak benéztük a nemét, de a neve maradt) és Sziszi kutyusunk. Olyanok, mintha családtagok lennének. Mind a kettőnek megvannak a maguk "dolgai" és ha elutazunk valahova, mindig sóhajtozok, hogy: jaj, vajon mi van velük?
A tanyán lévő hajtó kutyákat is szeretem és van egy két tenyészállat amivel jó viszonyt ápolok.
De az biztos, hogy én egy héten belül nem tudnék másik kutyát hozni a házunkhoz. Szomorú lennék :(. Más meg más milyen.
Ès??
Ebből nem kell hülye következtetèst levonni!
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Kikészít a fölöttem lakó szomszéd...
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Milyen a szomszédi viszonyotok?