Egy gésa beszámolója (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy gésa beszámolója
nem a címnél kéne leragadni:)
lehet hogy tökéetesen tisztában vana jelentéssel, csak így jobban hagzik.
Az életem a szexiparban talán nem olyan csábító cím.
ez is egy munka
K.rvák voltak, vannak lesznek. Egyszerűen azért mert van rá igény. Erkölcsileg elítélendő? Személyes válaszom erre:nem. Odamegyek és szolgáltatást vásárolok. Ha sok pénzem van jobb minőségüt, ha kevesebb, akkor rosszabbat.
Mennyivel erkölcstelenebb az a magatartás, amikor egy ember addig nem ereszti el az egyik ágat, amíg a másikat biztosan nem fogja?!
Amúgy a gésákról annyit tudok, amennyit Egy gésa élete című filmből tudok. Abból nekem a gésáról annyi jött le, hogy művelt k.rva.
na jóvan,már megbocsásson mindenki,de azért,mert nincs pénzem nem mennék k*rvának...inkább járnék suliba,hogy megérdemeljem a pénzt,amiért dolgozok.és tanulnék.
és ez a nő nem gésa,csak egy útszéli,vagy éppen "kellemes légkörű" szobai prosti.
Tanulj!
Én nem ítélem el a cikkírót, sőt. Fel merte tenni ide a történetét, ami önmagában egy bátor dolog.
Sokfajta élethelyzet van. Néha nem vagyunk elég empatikusak egymással. Nem lehet tudni, hogy őt mi vezette a szexiparba, milyen szülei voltak, milyen férfiak voltak az életében, hogyan élte meg a szexualitást a hétköznapokban.
Lehet, hogy 48 évesen, magányosan azt érezte, hogy legalább ezt tegye meg, hamár kapcsolata nincs (főleg ha fizetnek érte). Amint kapcsolata lett abbahagyta.
nem az enyém a téma:)))
csak "kicsit" beleoffoltunk a gésa témába:)))
Az a baj, hogy az erőszaktevők nagy része ismeri és lesi az áldozatát. Sajnos eléggé degeneráltak - pszichésen- így nehéz "kidumálni" egy ilyen próbálkozást. Bár valószínű, hogy az elvárt sikoltozás és könyörgés helyett más reakció esetleg kibillenti őket, ami esélyt ad a menekülésre.
Kicsit nem gésás a téma:)))))
A lélek jelenlét dönt el szerintem mindent
Ha nem mer kiabálni csapkodni kitartóan akkor legyőzték
Nem lehet mindenki karatés de a 90%-ban az ellenállásal meg lehetne törni szerintem
És persze még ott vannak a női praktikák is...
Ezt nem értem hogy a fiatal lányokat miért nem készítik fel kicsit jobban az önvédelemre...
Azért kis határozottsággal sok mindent meg lehetne előzni...
Igazából csak az a baj, hogy a nemi erőszaknál nem a nemin, hanem az erőszakon van a hangsúly.
Aki oda tud menni egy konzumhölgyhöz és tisztességesen leteszi a pénzt az asztalra és nemi vágyait kielégítteti, az általában pont a te szomszédod, akiről eszedbe sem jutna ilyesmit feltételezni, mert utána hazamegy és megpuszilja anyut a konyhában, aki a rántást kavargatja. Aki meg erőszakra vágyik az vagy elkapja az alsó szomszédod 17,5 éves lányát, amint botladozik haza a szórakozóhelyről, vagy szerez magának egy szerencsétlen nőt, akit az apja is vert, és azt hiszi, csak akkor szeretik, akkor foglalkoznak vele, ha megütik...
Na ez a szomorú.
Egyébként szerintem is jobb lenne, ha lennének ilyen negyedek rendes orvosi ellenőrzéssel és adózással. Akkor pl. ritkábban fertőzné meg a szomszédasszonyt a hites ura.
A különbség annyi, hogy a sarki miatt magyarázod a gyereknek, hogy miért áll ott a néni...
Aki meg a 4 fal közt csinálja, nem zavar, mert nem látja, csak akinek igénye van rá.
Egyébként legyenek, mert így legalább a kiéhezett vagy perverz pasik pl. nem az utcán erőszakolják meg a nőket kényükre-kedvükre.
Erre is van igény és nem feltétlenül rosszabb, mintha szeretőket tartanának. Ott érzelem is van, nem csak a puszta testiség.
Plusz azok a pasik, akik oda járnak, nem vesznek legalább palira szerencsétlen nőket, akiket etetnek a dumájukkal. Így megkapják, ami kell nekik és nem ámítanak nőket, csak azért, amit így szolgáltatás formájában megkapnak.
Én pl. jobbnak látnám, ha lennének ilyen negyedek. (Persze, senki nem szeretné, ha ez a háza szomszédságában lenne kijelölve.)
Nem tudom, mert még soha nem próbáltam egyiket sem...de ki tudja mi jön még!:DDD
Rosszul fogalmaztam...mert igazából a kis sarki azért nem tud úgy tisztálkodni, vállogatni sem.
Azért az ilyen helyen kicsit kulturáltabb és talán a vedégkőr is letisztultabb.
Na de hagyjuk is mert még felkérnek a prostik ember jogi szervezetének elnökségébe!:DDD