Egy férfi számomra nem férfi kocsi nélkül. Legyen az... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A nagy kessel mibdig besetalok, besetalok, es leteszem az agy ala, mert lusta vagyok. Es aztan vagyok tovabb a citromhrjat a kicdii kessel, amit leteszek az ejjeli szekrenyre.
A pasim multkor azt mondta, kicsit ijeszo vagyok szar passzban.
És neked van kocsid, de legalább is vezetői engedélyed ?
Mid van egyáltalán "azon kívül" ?
A múltkorában mondtam a 15éves fiamnak, ha csak megfektetni akarja a csajokat, bömbivel járjon, ha normális kapcsolatot akar 25 éves suzukival megy randizni.
De ezt nélkülem is tudja :D
Most jól megkevertél, hogy egy férfi nem férfi neked kocsi nélkül..-))
A rokkantkocsi az minek minősül??
Elől van rajta egy nagy Toyota logó, csak úgy poénból..-))
nyugtalan éjszakám lesz válasz nélkül..-))
Kissé már elavult szemlélet. A jövő az autó megosztásoké. Legalábbis a nagyvárosokban.
(Addig is azért tartok a garázsban egyet 😊)
Persze! Kocsi nélkül nemhogy férfi, de még emberszámba sem vehető az a szerencsétlen.
Csak szólok, hogy a férfiasság mércéje nem egy autó tulajdonlása. Ha neked attól férfi a férfi, mert autója van, akkor te még nem találkoztál igazi férfivel.
Enyémnek is volt, de amire megismerkedtünk, pont eladta lakás miatt. Nem ültem bele egyszer sem.
Csak a lakásba 🤣🤣
Hát nem is tudom...
Van néhány ismerősöm, akik esetében szerintem az autó nem változtat a kiállásukon. Lehet, hogy csak nekem nem jön be a 40 kilós törpe, de lehetne 10 autója, akkor sem tartanám férfinak...
Igazad van amit irtál,, legtöbbször tényleg kell az autó.
De hogy a férfiasság fokmérője e🙄🙂
Nah jo de manapsag mar minden pasinak van kocsija.
De amm valahogy igaza van a kiironak mert ok pesten meg elmevy a tomegkozeleked de egy kis pichanyi faluban ahol naponta 2x jar busz???
Lehet h videki. De am ja o is vehetne kocsit ennyi erovel. De azert 2022 kenyelmes eletvitelhez szerintem elengedhetetlen egy auto
Az ilyen nők miatt :)
Van autóm, de sokszor praktikusabb tömegközlekedni, így van bérletem is.
Hát fordíts a felálláson!!
Vegyél te egy kocsit, mindegy, hogy Trabant vagy BMW. Tartsd fenn, fizesd a biztosítást, az üzemanyagot, minden egyebet.
Meglásd, hány férfi közül válogathatsz majd! Kismillió fog megkörnyékezni, minden ujjadra jut majd belőlük 15-20 is!
További ajánlott fórumok:
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Ő számomra a legfantasztikusabb férfi, csodálatos érzés,...
- Mit tegyek, hogy ne legyen szimpatikus számomra?
- Szerelmes vagyok, számomra ő a nagybetűs, A Férfi.Szemezün...
- Rúd/botmixer kése éles vagy él nélküli legyen?
- Ha a szekrény keret fel van állítva , ajtók és hátlap nélkül, mi a következő lépés, hogy stabil legyen ?