Ő számomra a legfantasztikusabb férfi, csodálatos érzés,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ma csak két és fél órát vártam arra ,hogy mozduljon már ,mert mennünk kellenne.
Ilyenkor jó ,hogy nincs fegyver itthon.
És mikor rám néz kissé bambán, hogy hová sietsz ennyire?
Elröhögtem magam,lehet ezért is szeretem azt a dilis fejét.
Az enyém igen, az övében néha magam is kételkedem. De jól viseli. 😇😇😇
Mi kinyírnánk, az biztos 😉
Szoktam mondani viccesen,hogy nem csak a kiskutyám hanem a férjem is szeparációs szorongásban szenved.
Imádom az a kis lüke fejét ,pedig van mikor őrületbe kerget a közlés kényszerével.
Reggel kinyitja a szemét és csivitel amíg el nem alszik😁
16 éve vagyunk házasok.
24/24-ben együtt,és még nem nyírtuk ki egymást 😉
Mi ez ,ha nem szerelem?
Az életetek en bloc irigylésre méltó 😊
Dettó. Mármint hogy sokkal erősebb, mélyebb. És azt hiszem, szerelem ez a javából. 🙃
Bár mi többet vagyunk távol egymástól, hol egyikünk utazik, hol másikunk. Az én üzleti életem most halál laza. Sajnos unom is a projektet, mert a kisujjamból kirázom. De ő épp tenderezik egy nagy légitársaságnál, és ha itthon is van, a feje nagyrészt a bizniszben.
De mindig is fontos volt, hogy legyen csak rólunk szóló idő, lepasszoltuk a kölyköket már egészen kicsiként néhány napra. Úgy érzem közelebb vagyunk egymáshoz, mint valaha, még akkor is, ha fizikailag távol.
Nálam (nálunk)fordítva volt.
Egyre erősebb és mélyebb az összetartozás érzése.
Hovatovább egy nap távollét után is "nyávog" utánam.
Nem találja helyét stb.
Mondhatom én is nehezen viselem a hiányát.
Azt olvastad? hogy a vallomást írónak volt sírig tartó szerelem volt a családjában, ha úgy gondolja, hogy ilyen nincs, és az szereteté kell hogy alakuljon, akkor az gáz, egyébként az emberek meg tudják, különböztetni a szerelmet a szeretetől, és ha valakinek volt ilyen a családjában, akkor azt is észrevette, hogy ez szerelem vagy szeretet a két személy között,
igen van olyan hogy elmúlik a szerelem ha nem is pár év elteltével hanem később viszont vannak olyanok akiknél a szerelem megmarad és nem alakulát szereteté, csak sajnos kevés ilyen kapcsolat van ahol megmarad a szerelem
Azt olvastad? hogy a vallomást írónak volt sírig tartó szerelem volt a családjában, ha úgy gondolja, hogy ilyen nincs, és az szereteté kell hogy alakuljon, akkor az gáz, egyébként az emberek meg tudják, különböztetni a szerelmet a szeretetől, és ha valakinek volt ilyen a családjában, akkor azt is észrevette, hogy ez szerelem vagy szeretet a két személy között,
igen van olyan hogy elmúlik a szerelem ha nem is pár év elteltével hanem később viszont vannak olyanok akiknél a szerelem megmarad és nem alakulát szereteté, csak sajnos kevés ilyen kapcsolat van ahol megmarad a szerelem
Honnan tudod, hogy ez mindenkinél így lesz? istenem, annyi mindent tudó, ember van, szerinted egy kapcsolat arra való, hogy szeressük a párunkat? az elhunytak bizonyára beszámoltak arról, hogy meddig tartott a szerelmük, azaz a szerelmük átváltozott-e egy mélyebb szeretetté, vagy a sírig
tartott a szerelmük.
Nyilván fórumon nem megy át az irónia, de ironikusan kérdeztem, hogy meddig "kell: elmúlnia.☺️
Én hiszek a sírig tartó szerelemben, szuleimnél, anyósoméknal is az volt.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- A csodálatos /Q10/ "Hadüzenet a halálnak"- és ebben nincs semmi túlzás !
- Cesar Millan - A csodálatos kutyadoki
- Egy élet nehéz kezdete és csodálatos születése
- Egy férfi számomra nem férfi kocsi nélkül. Legyen az...
- Szerelmes vagyok, számomra ő a nagybetűs, A Férfi.Szemezün...