Az elmúlt egy évben rengeteget szenvedtem. Az ilyen történetek olvasásakor bízom abban hogy egy év múlva már én is boldog leszek egy olyan ember mellett aki megérdemel.
Mi 10! évig jártunk ugyanabba az énekkarba. Mindkettőnknek volt párja, aztán mindketten elváltunk. Ápoltuk egymás lelkét és én nem szerettem volna, ha tönkremegy a barátságunk, de lassan beláttam, hogy több lett a kapcsolatunk, mint barátság.
Ma is nagyon boldogok vagyunk, ma is barátok vagyunk, és van egy kislányunk is. Vele lett teljes a boldogságunk, akárcsak a Tiétek.
Mi is gyorsan haladtunk 14 éves koromban szemeltem ki akkor együtt voltunk 2 hétig de szakítotunk.2 év múlva amikor újra láttam elhatároztam hogy megszerzem magamnak.összejöttünk.kb fél év múlva össze költöztünk 17 éves koromban lettem terhes.nyolc hónapos terhes voltam az esküvőn.agusztusban lessz 5 éve hogy házasok vagyunk.és a lányunk novemberben lessz 5 éves.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz olyan jó érzés ilyen szép szerelmes történetet olvasni!De jó hogy vannak ilyenek!Sok-sok boldog évet kívánok neked és a kis családodnak!!
Nagyon jó volt olvasni a boldogságodat remélem mindig így marad! Őszintén kívánom! Köszi, hogy megírtad ezt a cikket rámutatva ismét arra, hogy a rosszból is van kiút..bízok benne sokan elolvassák!
Egy év alatt olyanná változott az életem, amit soha senkivel nem cserélnék el. Egy elég rossz kapcsolatban éltem, amikor találkoztam Vele. Éveken keresztül elmentünk egymás mellett a buszmegállóban, pedig első látásra megtetszettünk egymásnak. És én még azt hittem, hogy észre se vett, amíg rám nem köszönt.