Egy elvált nőnek már minden mindegy? (beszélgetés)
gyan mar!miert lenne minden mindegy?
Nem kellene hogy az legyen... túl kell lépni sajnos és nyitottnak lenni egy másik kapcsolatra..
miért volna minden mindegy atol h van gyermek atol még az anya ismerkedhet és nem kötelezö az elsö pasival össze boronálnia magát hisz ugyan ugy nyitva lehet hagyni a kis kaput ismerkedésre.
Nem. Szedd össze magad a "gyász" után. Biztos, hogy van benned sok jó, és szép, s ha ehhez akarat is társul, újra tudod kezdeni, és boldog lehetsz. Kívánom neked!
miert gondolod/nem hinnem!
jézusom, ezt nem ide akartam, BOCSÁNAT :DDD
Szia! Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ki volt az orvosod? Bár a nózid szépségéből ítélve erős a gyanúm, hogy Kárász doki :D
Kata
Szerintem nem csak nehezebben és másképpen keresnek párt ,főleg a gyermek van .Még mindig hiszek az őszinteségben csak meg kell válogatni kivel :)ha nem kapom meg ugyanezt a másiktól kár az időt pazarolni!
Sziasztok! Szerintem mindig attól függ egy nö mennyire, mennyinek tartja magát. Én is elváltam és az én gondolatmenetem a következö, ha már volt egy férfi aki elvett feleségül, ráadásul született egy fiunk azaz komolyan gondolta velem miért ne lenne más is? De egyedül, gyerekkel is mindig elvoltam. Lassan 7 éve váltam el azóta 3 pasi vett volna feleségül de nem sietek sehova, ha egyben van egy nö soha nem marad egyedül mert a kisugárzása bevonzza a férfiakat és nem a suttyókat csak higgyétek el, hogy értékesek vagytok, mert mindenki az, mindenki egyedi, és minden nöben ott a szépség, dolgozzatok rajta, hozzátok ki magatokból a legtöbbet, nekünk már nem kell sietnünk sehova, túlvagyunk az esküvön, gyerekszülésen csak gondoljatok bele:)
Kicsit érthetetlenül fogalmaztam...nekem volt a 3 gyerkőc,és ő is elvált volt.
Nekem sikerült ,normális párt találni,Igaz ő is elvált 1kislánnyal,és 2 nevelt fiúgyerekkel akik az öcséim.Tehát 3 nem éppen könnyű gyerekkel...Ennek 8 éve,és nem mondom,hogy könnyű,volt mindenkinek megfelelnem,de azért eddig sikerült.És ami fontos a lányom is nagyon szereti a párom és viszont.Azóta van 1 közös kisfiunk is.Ha komolyak az érzések szerintem nem akadály a gyerkőc. Sok sikert,és boldogságot...
Szia!
Köszönöm! :-) Bár néha nehéz egyedül, de biztos minden beáll majd a megfelelő kerékvágásba. Az biztos, hogy nem csak magamnak választok, hanem a gyerekeimnek is, és ez a nem mindegy! Próbálok mindig normálisan kinézni, de nem esek túlzásba.Figyelek, és várom a lovagom! :-)
Szerintem még igényesebbnek kell lenie egy elvált nőnek.
-Mert már egyszer megégette magát.
-A gyerekek érdekeit is figyelembe kell venni.
Az a pasi,aki ilyet mond,örüljön,hogy egyáltalán VELE szóba áll bármilyen nő....:-))))
Na azért szerencsére van élet a válás után is...Annyira elfelejtik az emberek,hogy attól,hogy elválnak,ők még funkcionálnak önálló egyénként is,mint nő.Nem kéne ennyire leírni magukat: ahogy a férj előtt is volt életük,utána is lesz ugyanúgy.
SZia, nagyon helyes:)
Én ugyanezt tenném. Amíg a gyerekek veled vannak, sosem leszel egyedül...
A megfelelő társat magad mellé, aki majd úgy szereti a gyermekeidet, mintha a sajátjai lennének, meg majd a sors előbb-utóbb az utadba sodorja:)
Sok szerencsét!
Engem a volt férjem 1,5-éve hagyott el és 3-hónapja mondták ki a válást. A barátnőim azt mondták rám, hogy válogatós vagyok! Van két gyerekem, és én úgy gondolom, hogy nem fogok mindenféle jött-mentel leállni azért, hogy ne legyek egyedül! Szerintem ez nem válogatósság, hanem igény.Én bízom benne, hogy egyszer eljön a megfelelő ember akinek így leszek jó, gyerekestől.:-) Néha rossz paszban vagyok én is, de nem ások el magam ezért.
Az ilyenekkel meg álljanak szóba azok a nők, akiknek ez a szint elegendő.
Szerintem ezek annyira lúzerek, hogy ilyeneket, csak a saját megnyugtatásukra mondanak.
:)
Hogyne lehetne, sőt....
Miből gondolod, hogy egy elvált nő már nem számíthat semmire?
Na, erről beszéltem:)
Jogosan vannak igényeid, és elsősorban a gyerekekre kell gondolnod (mindenkinek) amikor elkezd egy új kapcsolatot...
A pasik többsége nehezen tolerálja a más alomból való gyerkőcöket.
Jó, jó, elszórakozik anyukával pár kellemes éjszaka, esetleg hétvége, de hogy komoly kapcsolatot??!
ÁH, azt nagyon ritkán akarnak...
:)) Képzelem milyen féle pasik mondják!:D Szánalmasak!
Egy elvált nőnek legyen tartása,ígénye hiszen NŐ!Méghozzá egyedülálló!Tehát ki kell érdemelni a figyelmét!A pasik többsége szeret hóditani (meg lódítani,erre figyelni kell :) ,szóval szerintem ha magával rendben van akkor nem kell,hogy minden mindegy legyen!
Mindenképp nehéz gyerekekkel ismerkedni! Én is ebben a cipőben vagyok, három gyerekkel, de vannak igényeim, nem hullok az első pasi karjaiba! Igaz 3 éve egyedül vagyok már, de biztos van egy olyan férfi, akinek majd a gyerekeimmel együtt kellek, Ő meg Nekünk!:)
...nagyon halkan kérdezem, de akkor Te a harmadik házasságodban élsz? :-) vagy valami ilyesmi, ugye? Gratula. :-)
Persze, nem mondom, van akinek összejön:)
Az a jobbik eset.
De többségében vannak azok a nők, akik azért nehezen találnak maguknak párt gyerekkel, és nem azért, mert maguk felé igénytelenek: hanem mert a pasiknak nem igazán pálya más gyerekét nevelni...
Tisztelet a kevés kivételnek...
Akkor kell igazán igényesnek lenni!
:-)
Türelem is kell, és sok szerencse, meg önbecsülés, és a gyerekek érdekei mindenek előtt:-)
Kitől hallottad ezt a marhaságot?:D
Hát nem tom.. én egy gyerekkel is férjhez mentem, és aztán kettővel is. és tudom, ha esetleg arra kerülne sor, simán menne hárommal is :D
A pasik meg fogják be, mert némelyik annyira gáz, hogy sírni kell.
További ajánlott fórumok: