Egri lakosok (beszélgetés)
Az egy dolog, hogy nem vagyunk egriek, de azért ötletelni tudunk.
Ugye azt nem képzelted el, hogy konkrét elérhetőségeket ad majd valaki így teljesen ismeretlenül.
Ráadásul úgy, hogy az irodai munka kapcsán sincs semmi elképzelésetek, ahogy a webshopokról sem és semmiről.
Az ember, ha ajánl valakit, akkor ahhoz ennél sokkal több kell.
Ja, és most jut eszembe, hogy Egerben van takarékbank fiók, menjen be a lányod és személyesen jelentkezzen, hátha felveszik fiókos ügyintézőnek.
Ez elegge retro kulseju
80-as evek jut eszembe vagy 70-es
Amcsi kocsik vibe csak uriasabb kiadasbann
Azt hiszem 2005-ös volt, talán XJ.
Kapálni szeretsz? Én utálok, meg füvet nyírni.
De ugy erten h mennyire regi. Milyen evjarat.
Ja ez igaz. De en nem a kemeny fizikai munkara gondoltam. Hanem az asszonyosokra.
Nem új, használt. Használtan rengeteg egykori luxusverda olcsó, relatíve olcsó egy Audi A8, vagy 7-es BMW, fenntartása kerül ezeknek sokba. Ha magadnak szereled, akkor más.
Az is alternatíva, mezőgazdaságban mindig sokat kell dolgozni, aki azt választja.
De milyen? Uj?
Hofeher jaguar oda kint var. 🤨😅
Amm mutterom nagy banatara en sem lette Mérnökné Dr. Ügyvédnő
Vagy Felsőveztőné Dr. Sebésznő
En amm szivem szerint ilyen kis paradztgazdasagban is lennek adzony reggel lefejnem a tehenet, pipipi alol kiveszem a tojast megfozok kitakaritok uram meg dolgozik
Karosszériázás soha nem érdekelt, hegesztés nagyon nem ment, de esztergával gyönyörűen dolgoztam.
Ami a legjobban tetszik az autószerelésben: fillérekért jutsz sokszor hozzá autókhoz. Az egyik szerelönek is Jaguarja van.
Ja de ha meg nem veszik fel oket nem is lesz soha gyakorlat. En is minden helyen dolgoztam mar. Vtam mar ertekesito, ugyfelszolgalatos magyar, majd angol nyelven, voltam logisztikai asszisztens most meg adminisztrativ munka egy multinal.
Mondjuk nekem mar nem volt turelmem tovabbkepezni magam en szivem szerint az erettsegit is otthagytam vna jah ez van. Aztan egy alapkepzest egyetemen kinkeservesen megcsinaltam de ennyi bacom a szajukat.
Hat mondjuk jobban nez ki mint az otthon vartam a csodat.
Van ismim, allandoan egyetemekre jarogatott, meg otthon pihent egy evet h kihagy, aztan kezdi az egyetemet. 28 evesen vegzett a mesterrel. Az osszes munkaltato huzta a szemoldoket h itt van lassan 30 evesen es sehol sem dolgozott. (Foleg nem a szakmajaban)
És egyébként mit akar egy irodában vagy webshop-ban dolgozni?
Milyen irodára gondol? Annyi féle van.
Nekem volt ismerősöm, aki a kórház pénzügyén dolgozott, és olyan van most, aki szintén a kórház könyvelésének a vezetője.
Egerben mintha lenne egy jó kórház, menjen be személyesen és érdeklődjön!
Pont a napokban olvastam arról, hogy hiába vannak ezek a álláskereső portálok, azok nem nagyon mennek, és pont azért, amit te is említettél.
Még azt tudom javasolni, hogy nézze meg az egri munkáltatókat és az ő oldalukon jelentkezzen állásokra, hátha nagyobb sikere lesz.
Nem vagyok egri.
És nem akar egészségügyben dolgozni?
Oda felvennék? Mert ha igen, akkor én mennék oda és közben keresnék mást.
Hát nem tudom...
Több fiatal ismerősömet nem vették fel évekig olyan helyre, amilyen végzettségük volt.
Már azon nevetgéltünk, hogy nem mernek jelentkezni pl. közgazdász diplomával ügyintézőnek mert, hogy néz az ki, hogy eddig csak kisboltban és dohányboltban voltak eladók?