Egészségpénztárakról érdeklődnék. Miért jó, ha tagja valaki, milyen előnyökkel jár? (tudásbázis)
Szívesen!
Minden jót!
Hát ez a legújabb forma.
Az intenet nem olyan sok, a nyugdíjpénztártagok egyébként is vagyunk, az egészségpénztárat gondoltam a legjobbnak, csak nem tudtam, hogyan működik.
Nyugdíjpénztár nem jó!Semmi nyugdíjalapja nincs már az országnak,ami pénzt meg beteszel az forgatva van,és nem sokára sorra omlanak össze a nyugdíjpénztárak!:D
És akkor úszik a pénzetek!:D
Nekem is voltak ilyenek!
Nem akarlak rábeszélni, de gyerekek mellett szerintem tényleg ez a legjobb megoldás!Akármi van,egyből hozzá tudsz nyúlni!
Döntenünk kell lehet még nyugdíjpénztárat vagy internet hozzájárulást választani.
De csak egyet kaphat.
Igen így kapom, ahogy most a férjed.
Nálatok a 3 közül kell dönteni vagy mindet kapja?
A melegét. az max. 12 000FT/ hó, a hideg 6000FT/hó.
Mennyi a teljes keret?22.500?
Nekem annyi volt, és én szét oszthattam,és nekem mindenből járt!
De ha gyerek van,akkor csak ezt tudom ajánlani!
Mit írjak konkrétan? a folyamatot?:)
Én is caf. útján kapom, ennél a banknál 1000FT az alap, amit minden hónapban be kell fizetni, aztán amennyit akarsz.
Nekem a cég fix összeget utal rá /hó.
Ha nem használod fel, akkor gyűlik (én sem használtam kb 3 hónapja )
Köszi, köszi, aranyos vagy:
A férjem munkahelyén most ajánlották fel az egészgépénztárat az üdülési csekket, melegétkezési utalványt. Döntenünk kell.
Köszi mégegyszer!
De milyen szép családod van!:DDDD
Gratulálok!
Igen!Jól érted!Csak előre kell szólni,hogy te egészségkártyával szeretnél fizetni!Szó szerint így!
De örülök,h segíteni tudtam!:DDD
Persze! Ha nem nyúlsz hozzá, akkor az neked csak gyűlni fog! De azt remélem tudod,h kézpénzbe nem váltható semmilyen formában!
Én nem gyűjtöttem rá, mert mikor meg voltam szorulva,akkor akinek gyógyszer kellett,megvettem neki a kártyámmal, és kezembe kaptam az árát az illetőtől!
:D
Így is ki lehet játszani!
Nah! Azt én mondom neked használd ki, mert nagyon jó. Megfájdul a fejed, nincs nálad pénz, mehetsz vele rögtön fizetni!
Szerintem ne utasítsad vissza! Én is csak munkáltaó....-al látom értelmét.
Utal egy összeget a munkáltató,asszem abból vonnak vmilyen költséget,a többit vásárolhatod le gyógyszerekre.Az egyenlegedet pedig folyamatossan követni tudod jelen esetben az MKB oldalán!
Hajrá!
Nálunk is munkáltatói juttatás lenne.
A munkáltató által utalt összeget vásárolhatom le pl. gyógyszerre? - igen a törzskönybvezettewkre.
További ajánlott fórumok:
- Gázfogyasztást csökkentő mágnessel kapcsolatos tapasztalatról érdeklődnék.
- Szülés után mikor áll be rendesen a havim? Érdeklődnék más anyukáktól! Köszi
- Ki tudja, hogy mi az egészségpénztár?
- Melyik egészségpénztárat érdemes választani?
- Van valakinek tapasztalata az egészségpénztári szolgáltatásokról?
- Pécelre, vagy Pest közelébe szeretnék költözni, érdeklődnék, a városokról, ellátottságaikról tudtok valamit mondani?