Egészen pontosan hogyan is fog szólni ez a bizonyos családi adózás? (beszélgetés)
2. Bekomi (válaszként erre: 1. - Gica82)
2010. nov. 2. 19:08
hát én sem vagyok annyira jártas, de azt olvastam valahol hogy még nem eldöntött ez a kérdés, lehet hogy meg lehet osztani a felek között az adózási kedvezmény.
a családi szerintem független kinek a nevén megy-de mondom nem vagyok benne jártas annyira:-)
amúgy mi is pont ilyen helyzetben vagyunk mint ti:-)
1. gica82
2010. nov. 2. 16:20
Arra lennék kiváncsi hogy ha a férjem rendesen keres(nem minimálbéren van)Én viszont jelenleg gyeden,később gyesen,azt követően valószínüleg főállású anyuka leszek,a családi pótlékot Én kapom,ilyenkor Ő igényelheti az adókedvezményt?mert az első hiresztelése úgy szólt a kormánynak hogy a 2 adózó közül az egyik igényelheti...de a gyes és gyet nem adózó jövedelem..ilyenkor mi a helyzet?a családi pótlékot pedig a férjemnek kell majd igényelnie helyettem hogy megkaphassa a kedvezményt?aki jártas ebben vagy többet tud a dologról az kérem világosítson fel mert számomra nem egyértelmű ez a törvénytervezet.
További ajánlott fórumok:
- Volt olyan, hogy hazugságnak véltetek bizonyos családi rokoni kapcsolatokat?
- Meg tudná mondani valaki, hogy pontosan hány forinttal emelkedik a nornál családi pótlék 2 gyermek esetén? (Elvileg köv. hónaptól)
- A családi pótlékot hány hónapra vissza menőleg adják meg? És mennyi pontosan?
- 2 éves kisfiamnak sokszor édeskés (egészen pontosan vaniliás krémtúró illatú) a lehellete függetlenül attól, hogy mit evett. Mitől lehet ez?
- Adóelőleg és családi pótlék pontosan meddig jár?
- Debrecenben hol lehet kapni Betty boop cuccokat? Egészen pontosan klumpára szeretnék díszt.