EESZT adatok hozzáférhetősége, ki láthatja? (tudásbázis)
Hidd már el hogy nem látja, csakj a psziho
Lmondom neked, most próbálom kicsikarni a pszichiátriai papirjaimat a korábbi betegellátótol
Beszéltem a körzetivel, nem-e...
Nem, ő nem láthatja és más orvos se
Hogy megkapjam, mert nem akarják kiadni a NAIH-hoz fordultam
Tehát saját esetemböl tudom ki férhet hozzá
Ha kipróbálod te is látsz sok adatot tenmagadról, de a pszhihéseket nem
Még az jutott eszembe, hogy a legtöbb orvos megkérdezi, szedsz-e valamilyen gyógyszert rendszeresen. Azt ugye még a szomszéd Mari néni is tudja, mire való pl. a Xanax, egy orvos pedig valószínűleg a ritkábbakat is tökéletesen ismeri... és annak megfelelően fog veled bánni 😞
Ha meg eltitkolod, hogy szedsz valamit, a franc tudja milyen mellékhatásoknak teszed ki magad ha felír valamit 🤔 a doktor aki - tegyük fel - nem látja, hogy pszichiátriai kezelés alatt állsz...
Igazad van. +1 orvos aki miatt aggódhatok... ha Ő látja, "csak" örökre eláshatom magam 😞 , de ha az üzemdoki, akkor kirúgnak és mehetek 40+ évvel... a sehova.
Inkább nem megyek pszichiáterhez. Sajnos olyan a munkám, hogy egy pszichiátriai gond egyenlő lehet az alkalmatlansággal.
Az a nő pedig (az üzemorvos) mindent IS látott múltkor az eeszt-n...
e-beutalókkal nem tudom mi a helyzet.."
Pszichiátriára nem kell beutaló
Amúgy meg mit érdekel ha más orvos látná hogy pszichés vagy
Nem egyszer rohantam sürgősségire hogy meghalok aztán szerencsére csak pánikroham volt
Na, ezt láthatja akár a fogorvos is
Engem nem érdekelnek, hogy ki látja, ki nem
Szerencsére egyik ilyen ellátásra sem volt szükségem. Eddig. Szóval lehet, hogy a gyakorlatban is így van
De akkor is nagyon tartok tőle, hogy az látja meg az "adatokat" akit nagyon nem szeretnék, hogy meglássa.
"Az alapbeállítás szerint csak az adott szakterület orvosai látnak rá az érzékenyebb egészségügyi adatokra, pl. a pszichiátriai, addiktológiai, szexuális úton terjedő, valamint a HIV/AIDS betegségek dokumentumaira."
Ezt valahogy nem hiszem el, mindenesetre köszönöm a linket.
Elsüllyednék a föld alá, ha látná azokat az "érzékenyebb" adatokat :(
Itt nézelődj:
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyakran láthatja az apa vagy akár az anya a tőle külön élő gyermekét?
- Apa fizet de nem láthatja a gyerekét tud valaki segitséget adni?
- Ha valaki kizárólag a bankszámlaszámomat ismeri (jelszót, születési számot nem), hozzáférhet a pénzemhez?
- Mit tehetnék? Már többszöri alkalommal felfigyeltem arra, hogy a kurzorom "vándorol", lehetséges, hogy valaki hozzáférhetett a géphez?
- Tudtok olyan kert tervező programot, amit tudnék használni, ingyenes és könnyen hozzáférhető?
- RCT3-ban hogyan lehet hozzáférhetővé tenni a medencét?