Édesanyám fogyókúrája (beszélgetés)
Remélem, hogy akárki is olvassa, lesz annyi esze, hogy bele sem kezd!
Azért arra kíváncsi lennék, hogy aki ezt az édesanyján próbálta ki, szegény mama meddig bírta?
Egyébként tegnap kiírtam belőle először a vacsorákat, majd valami sugallat hatására még az ebédeket is, hogy: 1. nap... 2. nap.... mert ugye hogy ha a jelenlegi kajálásomhoz vacsira csak annyit eszek, ami itt van...
Hát bizony-bizony még az ebédet is majdnem mindet hozzá ettem, így lett meg vacsimra a kb. 300 kcal, és napi szinten az 1100+.
Nem szabad ezt a fogyót így megcsinálni csinálni, ez kész öngyilkosság. Inkább elrettentő példaként tekintsünk rá! :))
Hááát! Nem csodálom!
Ha naponta csak ennyit eszik valaki, akkor bizony akár le is szokhat róla, és még gyorsabban olvadnak le a kilók.
Viszont az figyelemre méltó, hogy a kenyér helyett 2x sült, azt viszont minden nap!! Annyit megérne, hogy 1-2 napra megpróbálni, akár a házi készítésű 2x sült = pirítós kenyér.
No, alszunk még rá, egyelőre a saját módszeremmel, a heti 0,5 kg-os fogyással elégedett vagyok, és nem éhezek mellette! :))
ügyes vagy!!!!!! Kitartás...
puszi
10 nap alatt 2 kg
Nem sok, de legalább az étvágyam csökkent, és nincsenek falási rohamaim.
Szia!
Én kipróbáltam ezt kb. egy pár éve, akkor 1 hét alatt 2,5 kg-t fogytam, bár a sok fehérjétől nekem gyomorfájásom lett egy idő után. Kitartást hozzá, van eredménye!
(de ha babát vársz akkor nem biztos , hogy jó diétát választottál!)
max. 15 napig ismételhető. Két kúra között legalább 3 hétnek kell eltelni. Nem túlzott a fogyás, lassan olvadnak a kilók. A három hét alatt kb. 5-7 kg megy le.
A heti adag elosztása:
R: 1 narancs, 1 csésze tea vagy kávé (minden nap)
1. nap:
E: 1 narancs, 2 dl tejföl, 2 sz. kétszersült, 1 cs. tea v. kávé
V: 2 paradicsom, 1/2 saláta, 2 tojás, 2 sz. kétszersült, 1 dl tejföl
2. nap:
E: 1 narancs, 1 tojás, 2 dl tejföl, 2 sz. kétszersült
V: 6 dkg sonka, 1 paradicsom, 1 narancs, 1 sz. kétszersült, 1 cs. tea v. kávé, 1 dl tejföl
3. nap:
E: 1 narancs, 1 tojás, 1 saláta, 2 dl tejföl
V: 3 sz. párizsi, 1 narancs, 1 sz. kétszersült, 1 cs. tea v. kávé, 1 dl tejföl
4. nap:
E: 12, 5 dkg túró, 1 paradicsom, 1 csemege uborka, 1 szelet kétszersült
V: 6 dkg sonka, 2 paradicsom, 1 alma, 1 sz. kétszersült
5.nap:
E: 20 dks sonka, 1 paradicsom, 1 sz. kétszersült
V: 25 dkg főtt zöldség, 1 tojás, 1 paradicsom
Utánna minden hétfőn:
R: 1 pohár citromos víz
E: 1 alma, 1 sz. kétszersült
V: 1 tojás, 1 paradicsom, 1 sz. kétszersült
Hozzávalók egy hétre:
10 db narancs, 1 alma, 6 főtt tojás, 20 dkg főtt sonka, 9 dl tejföl, 25 dkg zöldség, 11 szelet kétszersült, 8 paradicsom, 1 saláta, 3 szelet párizsi, 12,5 dkg túró, 8 csésze kávé vagy tea
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!