Édesanyám előtt szégyellem magam. Mit tegyek? (beszélgetés)
Mindenki hoz rossz döntéseket... Melyik milyen horderejű.
Nekem az a bajom ha valaki nem ismeri fel!Pedig ez az a verzió amit főztél edd meg! Ez a történet egyféleképpen fog megoldódni....és soká.... későn.
Ha olvasom a történet van mikor elhiszem, van mikor nem.
Sokan sokféleképpen élnek emberek. Mint ahogy lecsót,uborkasalátát százféleképpen készítjük.
Olyan erős az érzelmi zsarolás amit anyuka kicsikar,hogy hálásak kellene lennie lányának hogy ott lakhat, élhet. A lány pedig fél az ujrakezdéstől,az önnáló élettől.
Szia.
Kár beszélnünk erről Veled...mert sajna NEM ÉRTED!!
Sokáig én sem értettem...
Voltam családállításon..azota kicsit másképp gondolom.
Nem azt írtam, hogy ez normális!...hanem, hogy számára ez a normális...(mivel mindenki azt viszi tovább, amit otthonról kap.)
Ezt egész konkrétan, nem hiszem el.
Hol éltek, melyik idősíkon?
Szia Ancsa112!
Neked kell eldönteni, mit szeretnél...és ennek megfelelően cselekedni!
Szerintem..ez nem feltétlen önzőség...inkább félt....mivel 2en maradtatok(mármint Apukád nélkűl)...meg talán ő is ezt a nevelést kapta..és ezáltal..számára ez a normális.
Addig nincs is ezzel gond, amíg egyetértesz vele.....
Én így látom...
Szép estét.
:)
Félek semmilyent. Aki ennyire függ az anyjától, annak több időre, vagy valami nagy lelki megrázkódtatásra van szüksége, hogy kizökkenjen ebből az állapotból és merjen lépni.
Kívánom, hogy legyen bátor és merje élni a saját életét.
Attól még el tud mosogatni, el tudja látni egymagára a házimunkát.
A kerekesszékes férjem vacsorát főzött és elmosogatott, mire én a műszakból hazaértem.
Ha azonnal teherbe esett, igen.
Lehet rokkantnyugdíjas.
"Azért nem költözhetek el, mert beteg. Nem dolgozik, nyugdíjas."
További ajánlott fórumok:
- Azt hiszi, hogy szégyellem a szüleim előtt
- Egy "randi" előtt állok, de teljesen tanácstalan vagyok, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha szégyellem a szépséghibáimat?
- Szeretnék megismerkedni vele, de már azelőtt elszúrtam, mielőtt beszéltünk volna. Mit tegyek?
- Mit tegyek vizsga előtt, ha annyira izgulok, hogy remeg kezem-lábam?
- Szeretnék visszaköltözni az édesanyám lakásába, és szeretném felújítani .Mit tegyek hogy majd az öröklésnél elismerjék a felújítást?