Édes savanyú barackos csirkenyárs recept

4 főre
50 dkg csirkemell filé
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
3 ek méz
2 ek olívaolaj
2 ek limelé
chilipehely ízlés szerint
5 közepes db őszibarack
Az Édes savanyú barackos csirkenyárs elkészítési módja:
A csirkemellet felkockázzuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután elkészítjük a pácot. Egy tálban összekeverjük az olívaolajat a mézzel és a citromlével. Kevés chilit adunk hozzá, majd megforgatjuk benne a húst. Hűtőben állni hagyjuk legalább egy órán át. A barackot cikkekre vágjuk, majd a hússal felváltva nyársra szúrjuk. Az elkészült nyársakat grillsütőn (vagy grillserpenyőben) megsütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: MRG1, 2013. aug. 9. 15:45
Az Édes savanyú barackos csirkenyárs elkészítési módja és hozzávalói.