Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Nyers almaleves recept

Nyers almaleves recept

A Nyers almaleves hozzávalói:
Fél kg alma,
2 dl joghurt,
2 ek cukor,
fahéj,
szegfűszeg,
só.


A Nyers almaleves elkészítési módja:
3-4 szegfűszeget és 2-3 darabka fahéjat 1 deci vízben 5 percig főzöm. Ezalatt meghámozom az almákat, közepüket kiszírom, majd lereszelem. A lehűtött joghurtot, az almát a fűszerfőzettel, a cukorral és csipetnyi sóval jól elkeverem (Turmixgép).


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A nyers almaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook