Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz! (beszélgetés)
Helló csajok!
Aki ebben a klubban volt, mi van Vele?
Ki lett babás?
:)
voltam ma uh-n. bemásolom, amit egy másik fórumba írtam erről, hátha van tippetek.
"megvolt az UH. hát...sz@r. ráadásul az UH-s nő (egy másik, nem a múltkori) egy nagy paraszt volt, semmilyen kérdésemre nem válaszolt (milyen fajta ciszta? ez most tényleg endometriózis? hogy keletkezhet egy hónap alatt egy ekkora ciszta?), és végig bunkózott.
a lelet (2011. november 17.):
uterus: 67*40 mm
nyálkahártya: 6,8 mm
bal ovárium: 69*45 mm
jobb ovárium: 64*46 mm
douglas: folyadék jelenleg nem látható
húgyhólyag: eltérés nélkül
Megj.:
A bal ov.-ban 63*44 mm-es, kétrekeszes cysticus képlet.
A jobb ov.-ban 63*44 mm-es, sűrű bennékű képlet.
A két UH-képen még ennyi van plusszban:
az elsőn (ez a jobboldali): Endo T 0,68 mm (ezt nem értem, ez a nyálkahártya vastagsága, nem?)
a másodikon: Cyst L 6,35 mm, H 4,38 mm
(a ciszták méretegyezését nem írtam el! bár bénázott közben a nő, szal lehet, h nem is jó adatot írt vhová...no comment)
A múltkori lelet (2011. október 26.):
uterus: 49*36 mm
nyálkahártya: 3,8 mm
bal ovárium: 27*20 mm
jobb ovárium: -
douglas: folyadék jelenleg nem látható
húgyhólyag: eltérés nélkül
Megj.:
A jobb ov.-ban, vagy abból kiindulóan 59*49 mm-es, egyrekeszes, egyenletes belfelszínű, sűrű bennékű képlet ábrázolódik. Kóros vascularisatio nem látható.
Közben ma elhangzott olyan, h ez endometriózisnak "látszik". Mikor megkérdeztem, mi az, válaszra sem méltatott.
A kérdéseim:
- szerintetek ez mi? nagyon ki vagyok borulva...
- hogy lehet a semmiből ott bal oldalon egy ekkora ciszta? (amire amúgy azt mondta flegmán, h lehet, h csak egy felrobbant tüsző (remélem, jól emlékszem))
- a méhem miért lett ennyivel nagyobb?
a nyálkahártyám mitől lett ilyen vastag? azért, mert elvileg most kell majd megjönnie? (bár már hét eleje óta vérzek nagyon picit, tegnap-ma pedig többet, olyan menstr. uccsó napja-mennyiségűt)
- mit rontok el? és mit tudok tenni a ciszták ellen?
- lehet így próbálkozni a babával?
A nő tényleg semmit nem mondott...azt mondta, a diagnosztizálás nem az ő feladata, menjek vissza a dokihoz...de rohadtul megalázó volt!!
Na, van vmi tippetek, infótok? Ne kíméljetek :("
ja és Femibion 800-at írt fel a nődoki (ott is voltam). ismeri vki?...
Jujj, de jó! :O)
Gratulálok a kis manókához! :) Jó egészséget a babának és a mamának is!
A péntek mindjárt itt van. :) Egyébként attól függetlenül, hogy 1 hónappal előbb jött, teljesen kielégítő a súlya. :)
Sok-sok boldogságot kiscsalád! :O)
Sziasztok.
Csak azt szeretném írni, hogy Benjamin 35+6 hétre, november 11-én, reggel 7:40-kor megszületett. 2560 grammal, és 45 cm-el. Engem tegnap délután hazaengedtek, Beni előreláthatóan pénteken jöhet majd haza, mivel besárgult. De ettől függetlenül minden rendben vele, makk egészséges a koraszülöttség ellenére. Egy hónappal érkezett hamarabb, eredetileg 2012. december 10-re voltunk kiírva. De fel voltam rá készülve, hogy nem húzzuk ki a 40 hetet, mivel a 25. héttől görcseim és keményedéseim voltak. Minden nap megyek hozzá, alig várom, hogy végre itthon lehessen. Tündéri, apró kisfiú. :-)
:-)
:-P
Sziasztok!
meg halt a fórum, ha senki nem látogat ide, akkor amen!
Mi van veletek lányok?
Sziasztok
De jó nektek:))))
Hogy vagytok? :-)
Mi ma vagyunk 34+4 hetesek, már nincs sok hátra. :-)
Furi:)
Reméljük ez jót jelent:)))))
most barna a hajam,és az eredeti is barna:)
Mrgnéztem azt a kalkulátort de 30.ikára irja mint az összes többi és akkor nem volt,meg szerintem előtte sem :S
Nem tudom.
Amit küldtem kalkulátor linket nézd meg.
Meg néztem a képeidet..fekete a hajad?
Vagy szőke?
További ajánlott fórumok:
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az, hogy ebben az évben csak az dolgozhat akinek szakmája van?Még a takaritónönek is papir kell?
- Hízni szeretnél, de nem sikerül? Akkor egy cipőben járunk. Csatlakozz, hogy könnyebben megoldódjanak problémáid!!:)