Ebay rendeléssel kapcsolatban tudna segíteni nekem valaki? (tudásbázis kérdés)
Miert nem jelentkezel be a PayPal fiokodba es fizetsz ugy? Vagy miert nem adod hozza az eBayhez a Paypal fiokodat,es egy klikkel fizetsz is? Nekem egy vasarlas a kosarba teteltol a kifizetesig kb. 5 masodpercet vesz igenybe mert 1 klikk az egesz. Ebayenben menj be a My Ebay>Account>Personal information menube,es klikkelj az "Automatic payment method" linkre. Add hozza a PayPal fikodat es kesz.
ja, látom már korábban leírtad a hibaüzenetet.
hát, valószínű, hogy a maestro kártyád nem alkalmas webes vásárlásra.
regisztrálnod kellene egy másik (dombornyomott v netes vásárlásra is jó elektronikus) kártyát, és azzal fogsz tudni fizetni.
de nem az ebay regisztrációddal van a gond.
milyen hibaüzenetet kapsz?
ha a fizetésnél kapod, akkor nem lehet, hogy a paypal regisztrációdnál van gond?
nem hiszem, hogy bármi lenne, amit esetleg rosszul írtál az ebay regisztrációdkor, és nem tudod javítani, vagy bármi miatt ne engedne vevőként rendelni:)
Beregisztráltam,de valamit elrontottam.Nem tudom javítani.Amikor fizetnék kapok egy hibaüzenetet.Nagyon sokat kinlódtam már vele.Ruhákat néztem ki,ami hónap végére kellene,mert lagziba megyünk.
te is tudsz rendelni, ha beregisztrálsz :)
Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni?Olyan embert keresek,aki tudna helyettem rendelni az ebay-ről.
Mint seller irom: Nincs a postan nyereseg,nem ezert nem rakjuk egybe a csomagot. Ha elveszik a csomag akkor a PayPal vagy ebay visszautalja a vevonek a fizetett osszeget. Nem mindegy hogy egy 5 dollaros csomag tunik el,vagy pedig MINDEN ami lenyegeen nagyobb erteket is kepviselhet,ami egybe volt csomagolva. Arra hogy minden comag eltunjon azert eleg kicsi az esely.
Van mar egy PayPal fiokod,amihez hozzarendelted a hasznalni kivant kartyat.Vagy jelentkezz be a PayPal fiokodba es fizess ugy,vagy pedig hasznalj egy masik bankkartyat.
Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni?Az angol ebay-n szeretnék rendelni.Minden rendben van addig,míg a fizetéskor a legvégén,amikor a jelszót kell beírni kapok egy hibaüzenetet.Maestro-val fizetnék.Az üzenet így hangzik:You cannot use an e-mail address or card number that belongs to an existing PayPal account. If you have a PayPal account, please log in. If you don't, please change the e-mail address or card number and try again.
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Német E-bay-ről szeretnék rendelni, de rögtön két nagy akadályba ütköztem. Az első: nem igazán tudok németül :) , persze most akkor jogos a kérdés hogy miért feltétlen onnan kell nekem rendelni. Egyszész szétnéztem a .com-os oldalon is, de ott olyan van fent csak amiben nem bíznék meg a minőségében, a német pedig kicsit ismertebb márka elérhetőbb áron, másrészt az angol oldalon ami jó is lenne meghaladja a vámhatárt és nem szeretnék pluszban ezért is fizetni. A második probléma pedig hogy nem szállít magyarországra. :( Perszeitt azt hittem reménytelena dolog de utánna olvastam hogy van rá lehetőség hogy kapcsolatba lépjek az eladóval és ha megkérném talán belemene a dologba, volt már rá példa. Remélem érthető voltam, és van itt valaki aki tudna nekem segíteni, nagyon fontos lenne. Köszönöm. :D
Szívesen, sok sikert a vásárláshoz! :-)
Na, menni fog ez, csak bele kell jönnöm.:) Nagyon köszönöm a segítséget!
Hogy kérsz az eladótól egy összesítőt. Elvileg ott van rész arra, hogy írj is neki pár sort, hogy küldjön egy új fizetési meghagyást az e-mailedre.
Nem lehet a kosárban a termék mellett pipálgatni, hogy melyiket milyen árban tegye bele?
Itt vagy még Abigél? Nem tudom hogyan oldjam meg a szállítási díjat így.
Szerintem így gondolta. Külföldi oldalakon igy működik. Egyeztetsz a sellerrel,és ha ő benne van akkor ez az eljárás. Sokan nem szeretnek egyberakni mert a postaköltségen is van egy kis nyereség.
Írd meg neki a megjegyzés rovatba, hogy küldjön egy helyes "receipt"-et.
Please send me a new purchase receipt with a correct shipping price. Vagy valami hasonló. Érteni fogja.
request total from seller az mi fent?
Na, begyűjtöttem, de mindegyiknél a magasabb szállítási díj van.
co.uk-n tényleg van add to busket. Nagyon köszi a segítséget!
Akkor megveszem egyesével és kérek egy végszámlát. A commit to buy után nem fizetek és úgy jó lesz, ugye? Lehet így gondolta csak én vagyok értetlen.:)
Menj fel a co.uk oldalra. Én ott veszek mindent, és ott mindig van ilyen. Elvileg neked is kell lennie. :-)
Küldj egy linket a termékről (privátban), és megnézem neked, mert így nem világos.
Abigél! Köszi, ezt jó tudni. Most néztem a .com-on, hogy buy it now van, így csak külön tudom megvenni egyesével.
Tényleg! Ilyen is van, hogy lehet megjegyzést tenni az eladónak, hogy küldjön új paypal receit-et, amin már rendesen van a postázási ár, és azt fizeted ki.
De mondom, sajnos a magyar oldalon ilyet még sehol nem láttam csak a külföldin.
dbetti! Melyik oldalon rendeltél? Magyar vagy külföldi?
A külföldinél két lehetőség szokott lenni:
Buy it now VAGY Add to basket. Ha az utóbbit választod, akkor vonja össze.
És a terméknél alul a Description fül mellett van egy Postage and payments fül, és ott van a kalkulátor.
További ajánlott fórumok: