Ebay-es licitálásban téren jártas társaim, segítenétek? (tudásbázis)
Ezeket a programokat nem nagyon adják ki az emberek a kezükből,akkor is baromi drágán...arra mennek inkább,hogy plusz pénzért majd ők leütik neked vele.
Kijátszani nem tudod,nem az utolsó 5 másodperben licitálnak túl,hanem az utolsó tizedmásodpercben akár..ezt ember nem csinálja meg,csak program :S
Már kezdek sokkot kapni, annyira idegesít a dolog! Egy ideig csak magamnak vásárolgattam ezt-azt az ebay aukciós oldalain, de mostanában már mások is megbíznak vele. Viszont mióta több embernek kell dolgokat beszerezni, egyre inkább nem sikerül. Az ok pedig: mások licitálós programja. Hiába vagyok fent éjfélig, hogy az utolsó percekben leüthessem a kívánt árut, valakinek a programja az utolsó 5 másodpercben megteszi helyettem...
Nem akarok senkinek csalódást okozni és idegeskedni, úgyhogy ha valaki esetleg tudja, hogyan kell kijátszani ezeket a progikat, vagy hogyan szerezhetnék be én is egyet (és hogyna kell használni) kérem segítsen!!
További ajánlott fórumok:
- Fórumozó társaim jó tanácsai!!! Vagy mégsem??
- Ez ciki lenne szerintetek nő társaim?
- Holnap kezdődő 1 hónapos léböjthöz keresem kitartó társaimat.
- Holnap kezdődő 10 napos léböjthöz keresem kitartó társaimat. Segítünk egymásnak kibírni?
- Vékony társaim, gyertek
- Hogy érzitek magatokat, kedves diétázó társaim?