Igazad van ! Én hál istenek általában jó munkahelyeket fogtam ki , normális fönökkel s munkatársakkal ! Igaz volt 1-2 ahonnan hamar leléptem mert olyan volt a fönök s a munkatársak ! A jelenlegi munkahelyemet is szerettem mind a fönökök mind a munkatársak mind pedig az ellátottak szempontjából , igaz a pénz az kevés de február végéig biztos munkahelyem van ! S nem kell idegedkednem !
Valljuk be, hogy magyarhonban munkát vállalni nem egy dicsőség, nem is egy jó motiváció, kivéve ha nincs pénzed, munkanélküli vagy és nem tudsz mit kezdeni magaddal.
De önmagában egy kihívás, ha az egész összetákolt rendszert nézzük. A mindennapos talpon maradás (a rutinok ellenére) elég erős alapot biztosít a személyiség részére. Talán önbizalmat is. De a külső motiváció nem feltétlenül van meg, sem szakmai részről, sem anyagi résztől. Főként ha a kollégák sem stimmelnek, akkor egyenesen borzalmas.
Éppen ezért egy jó főnök és jó kollégák már fél siker. Ha jó a csapat, az önmagában jó hajtóerő, még ha kevés a pénz és nehéz az élet, akkor is.
Én sem sajnálom senkitől. A becsületesek megdolgoznak érte. Csak keveset kapnak magyar honban, mert a munkáltató mindent kitalál, és lassan a wc papírt is neked kell behozni.