Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Dzsuvecs recept

Dzsuvecs recept

A Dzsuvecs hozzávalói:
főtt csirkehús
kolbász
sajtok (feta legyen köztük)
paradicsom
erős és édes paprika
gomba
főtt krumpli
petrezselyemlevél
kapor
1 tojás.


A Dzsuvecs elkészítési módja:
Mindent vágjon kockára vagy apróra. Fektesse rétegekben agyagtálba, felülre a sajtot. Előmelegített sütőben süsse kb. 20 percig, míg a sajt megolvad. Üsse rá a tojást, süsse még 5-10 percig attól függően, mennyire megsütve szereti a tojást. Friss kenyérrel vagy pirítóssal tálalja.

: Csirke mellett, vagy helyett bármilyen egyéb főtt hússal is készítik.


Kategória: Egytálételek receptjei


A dzsuvecs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook