Dzsuvecs recept
A Dzsuvecs hozzávalói:főtt csirkehús
kolbász
sajtok (feta legyen köztük)
paradicsom
erős és édes paprika
gomba
főtt krumpli
petrezselyemlevél
kapor
1 tojás.
A Dzsuvecs elkészítési módja:
Mindent vágjon kockára vagy apróra. Fektesse rétegekben agyagtálba, felülre a sajtot. Előmelegített sütőben süsse kb. 20 percig, míg a sajt megolvad. Üsse rá a tojást, süsse még 5-10 percig attól függően, mennyire megsütve szereti a tojást. Friss kenyérrel vagy pirítóssal tálalja.
: Csirke mellett, vagy helyett bármilyen egyéb főtt hússal is készítik.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Polli, 2008. máj. 20. 18:04
A dzsuvecs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.