Dúsabb haj. Milyen házi módszerekkel érhető el? (beszélgetés)
meli, savtalanítanod kellene a dúsabb, egészségesebb haj érdekében. pontosabban a szervezeted optimális pH-ját visszaállítani.
sok ilyen esetben nincs meg a megfelelő jó minőségű tápanyag-bevitel, és fel van borulva a szervezet optimális pH-ja.
természetesen nem ártana egy belgyógyászati/természetgyógyászati kivizsgálás sem, mert sokszor belül van a gubanc, de a megfelelő pH-jú, tápanyagokkal jól ellátott szervezetben nem nagyon van gubanc. :)
puszi, Nóri
Nekem is nagyon sz@r minőségű a hajam, de Ultraerős Taft hajhabot használok, az a piros, és a kék, és attól jól formázható a haj, majd nyomok rá hajlakkot...
A hajlakk meg könnyen kifésülhető, ha szórófejes hajbalzsamot "szórunk" rá...
Abból több féle kapható, pl. a Schwarzkopf termékei, (én a GlissKur-t használom), és nagyon jó...
Igazából tényleg nem sokat otthoni praktikákkal.
Én most kölest eszem,állítólag nagyon jó diffuz hajhullásra,2-3 hónap múlva már látszódik az eredmény,akkár duplájára nőhet a hajszálak száma,ugyanis a nem aktív hajhagymák is kinőhetnek.Egy ismerősöm ajánlotta és rákerestem a neten,és hát tényleg jó rá.
Dm-ben lehet kapni fél kilós kiszerelésben,úgy kell megfőzni mint a rizst,csak nagyon hamar megfő.2 napi adagot készítek el, eláll a hűtőben,és napközben rájárok.
Szerintem újra kéne születni, más génekkel. Nekem az a bajom, hogy nagyon vékonyszálú a hajam. Jól formázható, de pillanatok alatt összeesik.
Vékonyszálú hajra való sampont és balzsamot használok, dehát halottnak a borogatás... :)
Te gondolkoztál már a hajfelvarráson?
További ajánlott fórumok:
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Tudnátok segíteni? Lányom 2éves, és sokszor székrekedés kínozza! Házi módszereket várnék
- Dúsabb arcszőrzet természetes módszerekkel, hogyan érhető el? (szakáll)
- Milyen házi módszerek vannak a nőgyógyászati problémákra?
- Milyen házi módszerekkel csillapítható a torokfájás?
- Milyen házi módszerek vannak a nátha gyors elmúlasztására?