Dunaújvárosi kórház szülészete - tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Tud valaki valamit Dr Barna András szülész orvosról?
Van valakinek elérhetősége hozzá?
Vélemény róla?
Vélemény a Dunaújvárosi szülészetről mostanában?
Nagyon köszönöm!
Szia!
Dr. Simon Csikós Krisztina
Dr. Tollas Tímea
Ők jutottak most eszembe ☺️
Sziasztok!
Nem tudom él-e még ez a fórum, de hátha tudtok nekem segíteni. :)
Idén januárban szültem újvárosban ügyeletben és egyszerűen nem tudom kideríteni, hogy ki lehetett a szülésznőm. Sem előtte, sem utána nem találkoztam vele.
Akik biztosan nem: Kozma Betti, Fekete Viktória, Kelemenné Szabó Erika.
Kik vannak még? :)
Sziasztok!
Nem rég költöztem a városba, és sehogy sem tudom elérni dr Tollas Tímeát, nőgyógyászt. Eddig csak jót hallottam róla.
Esetleg tudja valaki, hogy hogyan tudom elérni?
A héten lett pozitív a terhességi tesztem és keddre kaptam időpontot az sztk-ba, állítólag, Harsányi doktor úr fog rendelni, de róla eddig még nem hallottam, van valakinek esetleg tapasztalata?
Eddig akiket ajánlottak:
Dr. Porkoláb Huba. ( akik ajánlották, istenítik, de sok negatívumot is olvastam róla.)
Dr. Dömötöri . ( na róla semmi infóm nincs).
Kinek ki vált be?
Sziasztok!
Feléleszteném a fórumot.
Kinél javasolt szülni, ha császár után szetetnék természetes úton szülni?
Szia!
Nem rendel, babája született. A telefonszáma pedig megszűnt.
Szülésfelkészítő tegnep kezdődött a kórházban, 6 héten keresztül minden kedden 15 órától. Itt tegnap elmondták, hogy van lehetőség szülőszoba-látogatásra. Szombat-vasárnap reggel oda kell telefonálni, elmondani mit szeretnél, és megmondják, hogy hány óra körül mehetsz.
A Martinovics utcai Egészségmegőrzési Központban pedig holnap kezdődik ilyen szülésfelkészítő. 10 héten keresztül minden csütörtökön 16.31-18.00-ig.
Sziasztok!
Van lehetőség szülőszoba-látogatásra? Szülésfelkészítőre? Amit eddig találtam, mind munkaidőre esett, olyat keresnék, aki 4 után vagy hétvégén van -tudtok ilyenről?
Mikor érdemes elkezdeni ezeket? Most vagyok 19 hetes.
Sziasztok!
Esetleg valaki nem tudja Dr. Simon Csikós Krisztina rendel még a kórházban? Magán telefonszáma meg volt, de azon már nem érem el. Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Tud valaki ajánlati szülésznőt, illetve orvost,m akinél nem vagyonokért lehet szülni, de jó?
Sziasztok!
Kedden lesz egy kisműtétem, mivel szívbeteg vagyok az altatás miatt fel kellene hívnom Dr Harsányi fő orvost, de elhagytam a magán teló számát és várja hogy hívjam.((:
Esetleg megtudja adni valaki?
Email: gutine@freemail.hu ra várom.
Köszönöm előre is.
gondolom már nem aktuális a kérdés. :)
Minden oké volt?
Nagyon régen eljöttem Dunaujvárosból, anno én a Koloshoz jártam,akit nagyon szerettem.
Tudnátok nekem segiteni abban, hogy ő most hol rendel, és hogyan érhetem el.
Látom azóta már főorvos lett!
Anyukámat szeretném bejelenteni hozzá, de ma gondolom (szombat) el sem tudom érni.
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Milyen tapasztalataitok vannak a X.kerületi Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetéről?
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?