Drót haj, tud valaki ellene jó modszert, valami ötlet? (tudásbázis)
Hát a barátnőmnek elég sprőd és hullámos haja van (vizesen rackajuh-szerű, én megcsodálom a szögegyenes, tartós bodorításra totál alkalmatlan hajammal, de ő Átoknak tartja a sörényét). Na és egy száz forintosban vett egy Kallos hajpakolást. Fehér kis tégelyben kapható, kellemes illatú. Amitől viszont kinyúltam, hogy valami bálnazsír vagy miféle is van benne.. :). De amúgy olcsó.
A másik amit előszeretettel alkalmaz, az a selyemfényű samponok közül a Gliss Kur-os.
A sógorom kislányának volt ilyen haja, nem fogod elhinni, de ők porszívóval fésülték a haját:o)
Azóta átálltak a Kids Schaumára, sampon és balzsam egyben. Hátha
Szia!
Öblítsd le a haját hajmosás után esővízzel, vagy a legjobb, ha azzal mostok hajat (én így szoktam)! Nagyon puha, és fényes lesz tőle a haj.
Márha van lehetőséged gyűjteni. :)
Csodát tesz! :)
szia.nekem is drót jellegű hajam van,én nagyon jó balzsamot találtam de nem kimondottan gyerekeknek van,de szerintem nem okozna problémát.van 1hajpakolás,Kallos-nak a Latte-s hajpakolásától nagyon jó puha lesz a hajam.ezt hajmosás után kell felkenni és betekered törülközőbe és 10perc után lemosod.utána pedig a Gliss Kur-nek van spray-s hajbalzsama.a sárga szinű van szálkás hajra.annak van sampona is.az nagyon jó még.
remélem tudtam segíteni
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Sok tojásom van... el kellene használni, kellene ötlet
- Esküvőre köszönetajándékhoz kellene jó ötlet!
- Egy hétre kellene 4 személyre könnyű, diétás menü. Ötletek?
- Tornaterembe kellene az egyik falra tükröt rakni, aerobikóra céljából.Van ötlete valakinek, hogy lehetne ezt megoldani?