Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Driverek telepitése (beszélgetés)
Még ha van valakinek ötlete!4 ERRE!!!
ATi Mobility Radeon® X1100 / 128Mb
videokarim nincs feltlepitve!! Xp fut a gépen!
Nos!!!!!!!! Siker sikerült egy barátomnál letöltöttük és pendriveon áthoztuk ugyhogy sikerült a netet csatlakozttani!! Aranyos vagy hogy segitettél!
:)
Na ez nem jött be.........:S Nem tudom miért kibontottam a fajlt majd...semmi irja: keresés a webhelyen! És nem keres azaz nem ad ki semmit! :S Na most hogyan tovább :S
85% hamarosan kiderül :O
Remélem sikerrel járok!!!!!!
Lefagytam msnen....
mindjárt visszamegyek...asszem
Felvettelek...ha esetleg nem menne át mailben.
de van de hogy menni fog e a mobilnet miatt lassu.............:S bzs25@msn.com
Ment. MSN-ed nincs?:D Ott is át lehet lökni :)
Még nem érkezett meg esetleg ha nem nagy kérés van egy freemailes email cimem is átküldnéd? hogy tutira ide érjen!
nbzsfreemail.hu@freemail.hu
Átküldtem. Gmail-es postafiókom van, a citromail nem nagyon szereti. Ha nem találod, akkor a spam mappában is nézd meg! :)
Rendben:) Köszönöm szépen remélem sikerülni fog!!! :)
Csak a LAN kártya driverét lököm át...egyben nem hagyja,mert túl nagy a méret....
nagynebodnarzsuzsa@citromail.hu
De aranyos vagy ! Szerinetm a mobilnet miatt nem indul el ezért is váltottam de nem akar össze jönni!
Az everesttel meg tudom nézni a kártya tipusát?
Simán lejönne...adj egy mail címet, leszedem,és átlököm...ha engedi :D
Rendesek igazán. Nos, azt hiszem, azon az oldalon az első rögtön a tied. De ha tudod az ethernet kártya típusát,akkor ahhoz is le lehet szedni külön a drivert. Érdemes lenne elmenteni, vagy egy cd-re, vagy egy másik partícióra.
Valamiért nem indul el a letöltés :S hiába kattingatok rá !!!!!!!:S Na ez nem az én szerencsém:S
[link]
Gondolod ezzel müködne?????????
Képzeld semmit!
Azt mondták nem jár hozzá igaz 1 éve vettem eddig mobilnettel ment a net é nem is volt vele semmi gond minden drivert megtaláltam eddig!
[link]
Itt ki tudod választani, hogy melyik laptopod van, és milyen az oprendszer.
De nem adtak hozzá telepítő cd-t????
Sziasztok!
Nekem segitség kellene! Vettem egy Fujitsu Siemens amilo Pa2510 laptopot
Sajnos csatlakoztatni szerettem volna az ADSL netet, de sajnos az eszközkezelöbe aZ ETHERNET -vezérlö sárga ? jelent meg!
Mára létezö összes fórumba utána néztem de nem találtam megoldást!
Honnan tudnám letöltni hozzá a megfelelö drivert?
xp-vel fut a gép!!
Köszönöm elöre is aki esetleg hozzá szól a fórumhoz és tud tanácsot adni!
További ajánlott fórumok: