Webkamera telepítése (beszélgetés)
Sziasztok.
Ezen az oldalon van egy kutyusos webkamera. (Genius)
Nekem is ilyen van ,de sajnos a telepítő cd elvesztettem.Letudnám tölteni a netről? Ha igen akkor honnan?
20 perc vagy kevesebb ,vagy mennyi az attól is függhet,milyen programok futnak.A processzor a gép működése alatt vezényel,irányít,sorrendbe rak.
Megnyomsz egy billentyűt és nem lesz következménye azonnal az nem azt jelenti ,hogy nem jó ,csak azt, hogy várj a sorodra,majd végrehajtom ha lesz időm.
Ezért nem érdemes egyszerre sok programot úgymond:nyítvahagyni.Pl ha skypon telefonálsz és közben egy képet akarsz küldeni nagyon "lelassul"
Szinte áll a fájl átvitel.
Újraindítást csak programok telepítése során szokott a windows csinálni.Meg is kérdezi egy párbeszédablak:"most akarod újraindítani?"
Egyébként ezt azért csinálja, mert a windows minden bekapcsolás során minden a gépen elhelyezett hardvert lellenőriz,mégpedig úgy hogy megnézi megvannak-e a hardverhoz,a programhoz való bejegyzések.(pl a webkamera LED-je felvillanik,mikor az ellnőrzés odaér.)
Új telepítésnél ezeket elhelyezi a windows belselyébe,ezért kell elölről kezdeni az egész procedurát.
A skypot akartam használni,de azt írta ki nem talál kamerát.
De fel volt telepítve CD-vel ,ikon is megvolt az asztalon, meg minden de nem látta a skype.
Kínomban azt csináltam ,
hogy a "programok eltávolítása" nevű akármivel kitöröltem minden kamerával kapcsolatos fájl-t.
Fogtam a telepítő CD-t és lépésről lépésre végigcsináltam.
Képzeld a végén ott vigyorgott velem szemben a monitoron egy olyan pofa mint én vagyok!
Hello Mencsy!
Képzeld most akasztották a hóhért!
Ezek szerint a telepítő CD futtatása megtörtént?
A kamera csatlakoztatva van,a telepítő CD elkezd forogni,valami csak történik?
Pl. kiírja hogy nem találja a kamerát, "csatlakoztasd"
Esetleg egy baráti gépen nem tudod kipróbálni az akciót?
Adtak a kamerához egy telepítő cd-t is nem?
Ha igen akkor dugd be akamera vezetékét a gépba ,tedd be telepítő cd-t aztán at öbbit a windows elintézi.
Segítséget kérnék.
Te.co-s webkamerát ki tudja, hogy hogy kell feltelepíteni? Elveszett a papírka, ami hozzá volt.
Model: TechWeb1
További ajánlott fórumok:
- Ha lenne az oviban webkamera, benéznél, hogy mit csinál a gyereked?
- Szex chat, webkamera
- MSI VR-601x-085 laptop telepítőlemezén hol találom a webkamera telepítőjét?
- Vettünk webkamerát az otthoni gépre, a laptopon eleve volt, most akkor mindent látni fognak a szüleim, hogy miket nézek meg a laptopon?
- Hogyan győzzem le azt a félelmemet, hogy lásson egy nagyon kedves fiú barátom webkamerán keresztül?
- Windows újratelepítés volt a gépemen. A webkamerám telepítőlemezét nem találom.Tud valaki segíteni, hogy a neten találok-e hozzá programot?