Drága luxushotelben fogok nyaralni. Minden évben drága... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Aha, hogyne. Ha olvastad és ez jött le az akkor az éleslátás, megint, e témában is.
Amúgy ha már... Dubaiban apartmant venni semmivel nem drágább mint a Balcsin.
A Burj al Arab nem tudom hogy jön ide. Ja tudom, a végletek, megint.
Hja a bakcsinál minden IS olcsobb, meg szipiszuperebb. A dubai burj al arab hotel is. Hat a balaton meg a langis meg a porkolt, az megfizetethetetlen...😂🤣😂🤣
Olvastalak a masik helyen, nincs neked Balaton fobiad??
Szerintem is a stílussal van a baj. De kár ezen háborogni. Én a való életben is azt csinálom, hogy fel sem veszem az ilyen dicsekvő hangnemben történő megjegyzéseket. Inkább csak továbbfűzöm a beszélgetést. Ha háborgásra talál, azzal elérte a célját.
Egyébként nem kell ahhoz rengeteg pénz, hogy ne hallj magyar szót. Ha olyan országban, esetleg egy ország olyan részén szállsz meg, ahová nem járnak magyarok, mert nem népszerű, akkor már el is kerülted. Még egy olcsóbb szálláshelyen is.
Én sem szeretem, ha a nyaralásomon magyarok vesznek körbe, pedig szeretem a fajtánkat, csak olyankor változatosságra vágyom. Közben még életemben nem szálltam luxus helyen.
Hogy miért? Mert egy sznob.
Polgár pukkasztás az egész. Ennyire kivan a magyaroktól ? Szegényke!
Aki kuporgat és hónapról hónapra él, az érezze szarul magát!? Mi értelme?
Nem az irigység beszél belőlem, hanem azokra gondolok, aki csak vágynak rá!
Nem szép dolog ilyet kiírni. Miért nem írta, hogy egy nagyon szép helyre megyek nyaralni, régóta kedvenc helyem, vagy vágyam. Idegen nyelvű ország, úgy érezhetem szabad vagyok,kikapcsolódhatok..., vagy a t@kom tudja...
Miért kell bántani az embereket?
Egy tippem mondjuk van arra, hogy miért jó, hogy nincs magyar nyaraló személy/ek mellette, az idegen nyelven nem érti a kritikát.. :D
Másrészt, érezd jól magad a nyaralás alatt, mert nem kívánok én rosszat, de egy kis alázatot vegyél valahol, mert nem baj, ha van egy kicsi abból is.
Ha nem celeb vagy és ez itt nem dicsekvés, akkor rendben van.
Nyilván neked ez a kényeztetés magad felé, ha már (gondolom) hajtasz te is egész évben.
Mindenkinek jár egy kis luxus, kinek-kinek igényei/határai szerint.
Most miért kell kukorica? Én tökre megértem, ha nem akar maga körül magyarokat. Én is úgy szeretek külföldön lenni. Teljesen ki tud az agyam kapcsolni, ha nem hallok egy ideig magyar szót, meg egyébként is... más okok is vannak.
A luxus meg, aki megteheti, annak miért ne? Elég sokat hozzá tud tenni a nyaraláshoz, ha csodás a környezet és mindenfélével kényeztetik az ember szemét, hasát, testét is a szálláshelyén.
Majd felébredsz az álmodból és a nyálad a kézfejedbe törlöd!
Kár, hogy nem tudok több kukoricát törni alád! Térdre!
További ajánlott fórumok:
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Minden egyre drágább...
- Nem megyek a Balatonra, mert nagyon drága ott is minden!
- Mi a véleményed az Ikeás, és Kikás bútorokról? Miért ilyen drágák? Miért vesz sok mindenki ott bútort?
- Milyen dvd recordert érdemes venni, és kb mennyibe kerül egy jó márkájú?Azt mondják az olcsóbb mindent lejátszik, a drágább nem.
- Egy külföldi M.o.-ra szeretne jönni nyaralni 1 hétre, melyik várost ajánlanád neki?Mi az amit mindenképpen látnia kell?