Drága fogszabályozás. Hogy fizessem ki? (tudásbázis)
A vizsgálatból nem lett semmi. -.- Közölték, hogy nincs már idejük rám. A kezembe nyomtak egy telefonszámot, hogy csütörtökön hívjam fel, és kérjek időpontot. Hát köszönöm szépen. -.- Pedig jó lenne már intézni is valamit.
Georgina319 - Köszönöm! Majd ha kiderül, hogy mi is kell pontosan, felhívom őket, hátha. :) Bár nem hiszem, hogy beletartoznék az ő kategóriájukba.
Hívd fel a Szent Adalbert Misszió Alapítványt. Ők ingyen fogászati ellátást adnak. Hátha ez is belefér. 1-3100-336
1-786-51-36
06-30-271-12-25
még CSAK kattog, .... aztán ha elkopott az ízület, akkor kegyetlenül fájni is fog, sőt, a fejed is fájni fog tőle. Nem játék!
Fogorvos, s jó esetben megúszod egy harapásemelővel!
Nincs.
De most indulok egy újabb vizsgálatra. Hátha akkor majd még többet tudok. :)
értem
azt vizsgálták, hogy nyelvlökéses nyelésed van-e?
mi a pontos problémád? valami komplex?
állkapocsízületed kopik el? nem elég egy sima harapásemelő?
Ívenként 180 e-től indul, mert elmúltam 18 éves. Az enyém komplex probléma, ezért ennél drágábbak lesznek az ívek.
Én sajnos "nem tudok nélküle élni", mert tönkre fog menni az állkapcsom. :( Így is alig bírom kinyitni a szám, úgy kell beletuszkolni a falatokat. 1-1.5 centire, ha ki tudom. rettenetesen fáj, kattog. Nagyon aggódom. Ha nem teszek ellene valamit most, később javíthatatlan lesz. :(
Fix fogszabályozó készülék (fém) két állcsontra (fehér + 40 000 Ft)360 000 Ft
egy random fogászat oldala (nem csittifitti magánklinika) ára...
További ajánlott fórumok:
- Hogy fizethetném ki a 160 ezres fizumból a fogszabályzót?
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül manapság egy fogszabályzó?
- Igaz, hogy ha kell felülre fogszabályzó, akkor akkor az alsó fogsorra is muszáj, mert nem fog jól záródni a fogsor?
- Valaki tudja, hogy 18 év felett éjszakai fogszabályzóért mennyit kell fizetni?
- Mindenhol drága a fogszabályzó felrakás, karbantartás?
- Mit tegyek, hogy ne öklendezzek a kivehető fogszabályzótól?