Dr. Pop Andrea - (beszélgetés)
en nala szultem az elso gyerkocot, mindig sirtam, arra emlekszem, tobbszor bejott megnezni, nagyon kedves. nem kért pénzt a szulesert, mi adtunk neki (fogadott volt), a hat hetes kontrollon is nagyon kedves, erdeklodo volt.
(akitol hozza mentem, kozolte, hogy csaszar, mert faros volt a baba, de az andi meg a foorvos meg meg valaki megforditottak kivulrol, igy tudtam huvelyi uton szulni, ami nekem sokat jelent, mert rettegek a csaszartol. 12 oraig vajudtam egyebkent az sem volt faklyasmenet, mar epp hozta volna a vakumot, amikor meghallotta a fiam, es ijedteben inkabb kibujt :)) amikor megszuletett, megszunt minden fajdalom, mondta a doki, hogy varjak, még osszevar, hat nem ereztem semmit. )
most megint terhes vagyok, es voltak probalkozasaim, hogy keressek mas nodokit, de nem volt egy sem olyan jo. az egyetlen ami negativum (nekem), hogy a g1 intezetben maganrendel, ami nekem masfel ora ut (az istvan korhaztol lakok 5 percre), de megéri :) egyebkent meg az elmond valamit rola, hogy mindig telefonaltat, ha kesni fog szules miatt, illetve egyszer nem tudott elerni, hogy lemondja a rendelest, bemegyek a rendelobe, ott vagyok tokegyedul, kiderult, hogy mindenkit lemondott, engem nem sikerult, igy bejott a kedvemert. (volt olyan dokim aki otthagyta az asszisztenst, hogy bocs, nem tudtam elerni)
nekem a megbizhatosag sokat szamit
a maganrendelese 14k a g1ben, es nem rangat be kethetente, csak havonta, viszont telefonon mindig el tudod erni (szegenyt zaklatom a huyesegeimmel allandoan, nagyon turelmes, es kedves), ami szinten sokat szamit
ha az istvanban szulsz, szulesznonek ajanlom a hajdu barbit, vele szokott osszedolgozni, jok egyutt
Értem, köszönöm szépen!
Remélem majd ír valaki aki tud nekem segíteni terhesgondozással, szüléssel, árakkal kapcsolatban is. :)
köszönöm szépen!!
várom a további véleményeket is.
Nekem nem ő volt a terhesgondozom, csak a férjem végzett vele egy évfolyamon... Dr Siklós Pál volt a terhesgondozom, de Andi sokszor odajött beszélgetni. Ott volt velem a vizsgálatoknál, és ott volt a császárnál is.Nagyon gondos, preciz, megnyugtató.
Más anyukák mondták el a tapasztalataikat nagyon pozitivan nyilatkoztak, pénzről nem tudok mondani semmit,de szerintem nagyon alapos és jó orvos.
Az unokahúgomnak is őt ajánlottam, mert megbizom benne...