Dpo 13, a 10-es tesztem negatív lett délután. Van még esélyem babára? (tudásbázis)
Pl. én. Nekem a nemvárt mensi után 3 héttel mutatta ki a pozitiv tesztet. Kétszer is igy jártam.
Most a babám 3 héttel fiatalabb, mint a mensi szerinti számolással.
Nekem az ovu-m egybeesik majdnem a mensivel. 3-6 nappal előtte van. és általában olyankor éreztem az ovulációs tüneteket is.
Az esetek többségében elvileg kimutatja már a 13. dpo-n, de ne keseredj még el, mert amíg nincs mensi, addig van remény. ;)
Illetve nagyon sok nőtől hallottam, hogy jóval a nemvárt ideje után mutatta csak ki a teszt.
Szóval fel a fejjel.
Nekem a mostani terhességem első nap mikor késett kimutatta! A fiamat viszont csak 6 nappal a nem várt után. Még reggeli tesztek is negatívok lettek.
Esélyed van, szorítok! De ne tesztelj hamarabb!
27 helyett 24-én ovuláltam.
Meg is lepődtem.
Épp azért vagyok elkeseredve, mert elméletileg ha van valami, már mutatnia kellene. :(
Ha ma vagy a 13. dpo-n, akkor annyira sok időd nincs a nemvártig. :)
Ha normális a luteális fázisod, akkor elvileg holnapután kéne nem megjönnie. :)
Szorítok, hogy pozi legyen a teszted. ;)
13 nappal ovuláció után.
A nem vártig még van bőven időm, elég korán volt az ovulációm.
További ajánlott fórumok:
- Az egyik tesztem pozitív a másik negatív lett
- Nem jött meg, de negatív a tesztem!!!
- Lett egy halvány pozitív tesztem és 2 negatív. A pozitív becsaphatott?
- 2 napot késett a menszim, eddig 2 negatív tesztem volt, ebből még lehet baba? Melleim feszülnek, a hasam fáj!
- Negativ lett az ovulációs tesztem ebben a hónapban. Csináljak még egy hónapot végig vagy jobb, ha már most elmegyek a dokihoz?
- Negatív lett a tesztem tegnap, mára nagyon beteg vagyok. Covidos vagyok mégis?