Dolgozott-e valaki közületek közvéleménykutató cégnél?Ha igen, milyen maga a munka és mik a tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Elég nagy átverés volt.
A hölgy rögtön a kezembe nyomott egy csekket 27500Ft-ról,hogyha úgy döntök,hogy belépek,akkor okt.4-5-én lesz egy fejtágítás Balatonkenesén a mittudomén melyik 4*-os szállodában és ez annak a díja.
Szép,mondhatom.Azután az interneten utánaolvastam,azt írták,hogy van,amikor hetenként vannak ezek az összejövetelek.
Kiváncsi lennék az MBI miota csinál közvélemény kutatást!!! az egész 1 átverés! azér nem mondott a teloban semmit mert ugy voltak vele hátha bejön! Hisz az MBI mindig is mlm rendszer volt!
Sajnálom hogy rögtön csalodással kezdted a közvéleménykutatásról szerzett tapasztalatot
Sziasztok!
Ma délután meghallgatam a hölgy előadását,kiderült,hogy ez az MBI kft.
Mondta a párom is és utánaolvastunk az interneten is,ez nem az a dolog,amit szívesen csinálnék,mlm-es rendszer.
na ezért mondtam , hogy nem mindegy melyik cég és mire keres embereket! Sajnos 1 kérdőív ára jelenleg ugyanannyi mint 4-5 évvel ezelőtt, és az emberek is bizalmatlanok , annyi roszat hallani mostanában az idegenekről! Nekem mondjuk szerencsém van 2 olyan cégnek is dolgozok akiknek heti rendszereséggel van mindig munkájuk! De , hogy szeretem -e csinálni? na azt nem mondhatnám... egyedül nevelem a 4 gyerköcöm, itt az időmet én osztom be -határidőre kész kell lenni - van rá 4-5 napod és megkapom azt az összeget amit 1 irodában napi 8 orát dolgozva kapnék ... de akkor ki van a családommal:))))
A szükség nagy úr! Vannak akik szeretik csinálni vannak akik utálják elkezdeni is. meg kell probálni, mint te is kiprobáltad s nem jött be.
én anno akartam menni a szonda ipsoshoz.csak annyira kevés a pénz hogy nem éri meg.
kérdőíveket kellett kitöltetni politikai és közéleti dolgokról lakosságnak.de a kérdőívek elég vastagok tehát nem pár perces meló egy db.
és ráadásul időszaki. tehát nem redszeres.
pár ft. zsebpénzre szert lehet tenni vele de ebből megélni nem lehet.
de ez kérdőíves közv. kutatás.
a más tipusú közv. kutató cégekkel kapcs. semmi tapasztalatom
További ajánlott fórumok:
- Honfoglalón játszik valaki közületek?
- Van itt közületek olyan aki alma alkatú?
- Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok?
- Dolgozott már közületek valaki kínai étteremben?Igaz, hogy koszosak és köpködnek?
- Vett-e részt közületek valaki a Penny Market felnőttképzésén?
- Szed valaki közületek Frontint?