Dobjunk le havonta 3-4 kilót! (beszélgetés)
szia, ha most kezded akkor az első hónapokban igen, nekem mindjárt megvan a -15. kg-om, de már lassult a fogyásom (havi 2 kg most már), igaz nekem nem sürgős mivel meg is akarom tartani a megszerzett alakom. Később még bevezethetsz valami alakformáló tornát...
A futás, hogy megy? Én elég későn kezdtem, nem bírták a térdeim a futást, most már semmi gondom nincs velük, igaz "csak" 10 kg van hátra.
Sziasztok
szerintetek heti 3x1 óra futással és diétával le lehet fogyni 5 kg-t 1 hónap alatt?
Kb 20 kg plusz van rajtam.
én is ezt találtam ki magamnak hétfőtől, mert kicsit unom a kcal számolgatást és amúgy is mindent diétásan főzök :)
Nagyon szép az 1 kg/hét, ügyes vagy! :)
Szép reggelt! Ki hogy van, hogy halad? :)
Mi tegnap piacon voltunk és rengeteg fincsi gyümölcsöt vettünk. Olyan jó, hogy végre itt a jó idő és vele együtt a finomságok.
Csak ajánlani tudom! :D
Egész gyorsan látványos és szuperek lesznek a lábak. ;)
Nekem tegnap elmaradt a kezdés, mivel mire oda jutottam volna, rettentően bevizesedett a lábam. :(
De ma pótolva. ;) Hát érzem... Pedig lightos a dolog.
Spinninget próbáltad már? :)
Engem nagyon lefárasztott, mikor jártam, erős kis szobabicós edzés.
Köszi! :)
Hát mindenképpen készülj izomlázra. Én elég sokat sétáltam - amikor volt rá időm - viszont most hogy újra elkezdtem rendesen tornázni, nem is olyan sokat csak kezdő szinten, a lában erősen tiltakozik.
Az erőemelők +100 -ban mind egytől egyig tömör izom.
A +120-nál már vannak zsírossak is,de a +100 a király kategória.
Az se mind1, hogy a 103 kg az zsír vagy izom :)
Az én férjem is ennyi, és karate világbajnok, meg se látszik rajta hány kg.
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Szilveszterre dobjunk le pár kilót
- Nálatok kb. mennyi a rezsi havonta?
- Hány m2 a lakásod, hány m3 gázt használsz el havonta és hány fok van nálatok?
- Mennyi pénzből tudnál kényelmesen kijönni havonta (feltételezve, hogy nincs hiteled)?