DM pontok beváltásának menetét leírná nekem valaki? (tudásbázis)
Sziasztok!
Légyszi segítsetek a szakdolgozatom megírásában. A témám a dm kártyák és a hűség kapcsolata. Életet mentenétek!Előre is köszönöm a segítséget!
[link]
Ez jó, de érdekes, hogy a postaládákba bedobott katalógus nem mindig fedi a kuponfüzetek akcióit. Ha kiváltom a kuponfüzetet, akkor lőttek a gyűjtött pontjaimnak, és lehetséges, hogy nem is tudom azt megvenni, amit eredetileg szerettem volna. Csak csóválta fejét a pénztáros, hogy ez a cucc nem akciós. Még szerencse, hogy volt a kuponfüzetben hátul egy üres "joker" oldal, bár ez sem mindegyikben van.
Szerintem előbb érdemes a honlapon megnézni, hogy mit tartalmaz a kupon füzet. Én pl. nem is azt szoktam kiváltani, hanem a szakácskönyveket. (Stahl). De kinek mi a jobb!
Nagyon rendesek vagytok, nagyon szépen köszönöm.
Akkor DM bolt, infópult, onnan cetli, azzal a pénztárba, ott kapok egy kuponfüzetet. Azt itthon átrágom, és vásárolok.
Így már értem:)) Köszi Nektek!
Az üzletben van egy monitor a kártyának a vonalkódját oda kell tartani a leolvasóhoz,az meg kiír dolgokat,hogy mit szeretnél,Te kiválasztod,megerősítésként mégegyszer leolvassa!Ki ad egy papírt amit fizetéskor kell odaadni a pénztárosnak,ha kuponfüzetet akarsz,akkor előbb váltsd be a pontokat,kérd el a füzetet,nézz körül benne,és utána vásárolj!Jó dolgok vannak benne,és az elején van olyan is,hogy -25% valamelyik éltalad kiválasztott termékre,vagy blokk végi -15% kedvezmény!Ha mégis segítségre szorulsz,akkor nyugodtan kérdezz meg egy eladót,segíteni fog!!:):)
Tök egyszerű. A neten is meg tudod nézni, hogy melyik kuponfüzet kell neked. Van 50 és 150 pontos. Mind a kettőben vannak kuponok különböző termékek kedvezményes megvételéhez. Na, ha tudod, hogy melyik kuponfüzetet akarod, akkor bemész egy DM-be és ott van a bejárat közelében egy szerkentyű. Odatartod a kártyád, és kér majd mindenféle adatokat (értelemszerű lesz), majd kiválasztod, melyik kuponfüzet kell neked. Kapsz egy cetlit, odamész a pénztárhoz, odaadod a cetlit és megkapod a kuponfüzeted. Kitépkeded azt a kupont, amit fel akarsz használni, és a vásárláskor odaadod és megkapod a kedvezményed.
Az 50 pontos füzetben van egy jóker kedvezmény, ami 25 % kedvezményre jogosít bármely általad választott termék esetén.
A 150 pontos füzetben pedig van egy 15%-os kedvezmény, amit a vásárlás végösszegéből írnak jóvá.
Együtt a kettőt is használhatod, nem kizáró ok.
A dm boltokban tudod beváltani ott van az infópult és kell kinyomtatni is.
A parfüm akció mindenkire vonatkozik. Arra is, akinek nincs kártyája.
Egyébként ha odamész az üzletben egy eladóhoz, biztos, hogy segíteni fognak.
A lényeg, hogy attól függ hány pontot váltasz be (50, 150) az infópultnál kapsz egy szelvényt és a pénztárnál ezért jár egy kuponfüzet, amiben különböző kedvezménye kuponokat találsz. A neten megtalálod mennyi pontért milyen kuponokat válthatsz ki.
Röviden ennyi.
Ha bemész az üzletbe, ott segíteni fognak. Általában minden Dm boltban iszonyú kedvesek az eladók, nem tudom, hogy sikerült nekik így összevállogatniuk. Az üzletben lesz egy gép, ahol a kártyádat leolvassa a gép. A géptől kapsz egy cetlit, ami olyan mint a bankban a sorszám. A cetliért, a pénztárostól kapsz kupon füzetet, amiből válogathatsz kedvedre.
Ha bemész egy Dm-ben segítenek. 50 és 150 pontos kuponfüzetek vannak. A honlapon meg tudod nézni mit milyen kedvezménnyel vehetsz meg, mire van inkább szükséged. Az üzletben van egy kis szerkentyű, kártyaleolvasó, ahol kapsz egy blokkfélét és a pénztárnál odaadják a kuponfüzetet.
:D Akkor nem csak nekem bonyolult "egy kicsit". :D
Sziasztok!
Az előbb néztem a kártyámat (még sose néztem meg), és 527 pont van rajta.
Nézegettem a honlapjukon, de nekem lila. Milyen infópultnál és mit kell kinyomtatni, és egyáltalán nem értem, mit kezdhetek vele.
Ugyanis az emailemre jött egy tájékoztató, ahol nagyon is jó parfümök is vannak 50%-ért. Aztán megnéztem a honlapjukon, ott meg csupa átlag dolog van 50%-ért, nem értem.
DM pontok beváltásának menetét leírná valaki? Köszönöm!
További ajánlott fórumok: