Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Divat körmök terén fórum

Divat körmök terén (beszélgetés)

1 2
38. tien (válaszként erre: 37. - Hansika)
nov. 10. 17:29

A Dalok könyvében és az Írások könyvében a tientian jelentése :Ég ,égi ,az Ég Istensége.

Nem véletlen a nicknév☺️

37. Hansika (válaszként erre: 36. - Tien)
nov. 10. 17:15

Ma Rolad olvastam, pontosabban Te jutottäl erröl az eszembe...

[link]

36. tien (válaszként erre: 34. - Channa*)
nov. 9. 15:58
Fura egy szerzet vagyok .
nov. 9. 14:43
én azért vetem müanyagot mert egyszer sikerült ki lakoznom a körmöm de nem próbáltam még müanyagkörmöt fel rakni még majd meg probálom ha lesz meletem segítség (jártam körmöshöz de volt💲💲ára és mikor el kezdtem jó 💲💲ára volt egyre többet csináltam és az ára is nött )
34. Channa* (válaszként erre: 29. - Tien)
nov. 9. 14:23

Attól a gél laktól, amit otthon kensz fel?

Attól nem tehetik, mert olyasmi mint a sima körömlakk, csak kicsit tartósabb.

Én moyrát veszek.

33. tien (válaszként erre: 30. - Kérdés1)
nov. 9. 13:23

Igen .

Néha beszáll a fuldoklásba a kezem is (ha nem kenem be krémmel)

Fura ,ugye?🙂

32. Csillagszem38 (válaszként erre: 5. - Andi6020)
nov. 9. 07:26
Kezd visszajonni a tip, arra epitenek. Ha van tik-tokod keress ra
31. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
nov. 9. 07:25
Most kezd visszajonni a tip igen, ketfajta is van belole, de mèg egyaltalan nem divat, foleg a fiatalabb generacio körmösök nem szeretik, mèg kiprobálni sem akarjak, pedig mar ott hever a fiókjukban. En mar varom h elkezdje hasznalni a körmösöm, mert sztem sokkal szebb körmöt lehet csinálni a tippel. Bar akkor le kell reszelni az egesz körmöm, de nem baj, bevállalnám..sztem ez a sablonozas fos.
30. Kérdés1 (válaszként erre: 29. - Tien)
nov. 9. 04:29
Fulladoztak????
29. tien
nov. 8. 21:56

Kipróbáltam egyszer a gél lakkot.

Fulladoztak a körmeim🙂

28. tien (válaszként erre: 9. - Michelle.r)
nov. 8. 21:49

Nekem sem sikerült soha a francia manikűr.

Rövid ,de már nem lakkozott.

Kerti munka miatt nem szerencsés.

Szeretem érezni a kezemmel a földet.

27. andi6020 (válaszként erre: 7. - Violet18)
nov. 8. 19:11

Kevés annál igénytelenebb dolog van. Bocsi.

Hány éves a lányod?

26. michelle.r (válaszként erre: 24. - Channa*)
nov. 8. 16:46
Igen, tudom. 😇
25. Kacsahercegno (válaszként erre: 20. - Michelle.r)
nov. 8. 16:09
Igen, azt láttam hogy lámpázni kell, de valahogy úgy képzelem, hogy akárhogy rakom fel, egyből elkezd beleakadni minden és rövid időn belül kb. egyben felválik, mint egy rosszul megcsinált géllakk. De nem próbáltam még csak hasonlót sem, én géllakkozok, szerintem ennyi erővel az már jobb megoldás, bár több kézügyesség kell hozzá, az biztos.
24. Channa* (válaszként erre: 19. - Michelle.r)
nov. 8. 15:55

Igen, én már évek óta csak nude és rá az a csillámos, aminek a nevét te tudod:DDDD

Decemberben, piros vagy zöld, vagy vegyesen és rá szintén a csillámos lakk.

Van, hogy hetekig szögletesre vágom a körmeimet, majd átváltok oválisra.

Ha nincs kedvem manikűrözni, akkor időnként kicsit hosszabb a körmöm, de sosincs karmom, mert hamar megjön a kedvem ahhoz, hogy levágjam:D

Ja, és még amit szoktam, de idén nem tettem. Halloween idején feketére lakkozom a körmeimet, de arra is teszek csillámos lakkot;)

23. Ágio8405 (válaszként erre: 20. - Michelle.r)
nov. 8. 15:50
Amit én próbáltam nem kellett lámpázni, magától ragadt.
22. Ágio8405 (válaszként erre: 14. - Kacsahercegno)
nov. 8. 15:49
Ez iszonyatosan ragad, nem jön le olyan könnyen. Engem az zavart hogy a körömágynál nem ragadt fel rendesen így a hajszálam bele akadt rendszeresen. De lehet kis gyakorlattal ügyesebben raktam volna már fel és akkor 2-3 nap után nincs ilyen gond. Sokkal vastagabb anyag mint a lakk, de vékonyabb mint a gél lakk vagy műköröm.
21. michelle.r (válaszként erre: 20. - Michelle.r)
nov. 8. 15:41
felhagyatás helyett: felrakás... 🫣
20. michelle.r (válaszként erre: 14. - Kacsahercegno)
nov. 8. 15:40
Dehogy. Felhagyatás után lámpázni kell, utána úgy viselkedik, mint a gél-lakk. Vagy leáztatod, vagy reszeled, nem lehet csak úgy simán leszedni.
19. michelle.r (válaszként erre: 13. - Channa*)
nov. 8. 15:39

Nekem most hetek óta nude rózsaszín, fekete gyűrűsujjal. Egyébként általában piros. Nyáron néha megőrülök, és minden ujjam más. 🙃

Karácsonykor évek óta piros-zöld, és csillám.

18. michelle.r (válaszként erre: 10. - Globus)
nov. 8. 15:37

Ha jó az ecset, fel tudod. Széles, lapos, kicsit ívelt legyen. A Moyrának pl. ilyen van már. Az egyik kedvencem, egyrészt mert jó a minősége, másrészt mert nem színezi el a körmeimet, és könnyű lemosni.

A Sally Hansent szintén ezért szeretem, de 3-szor annyiba kerül, mint a Moyra. Mindenféle lakkjaim vannak, ez a kettő még sose okozott csalódást. Illetve a Kiko, de azt még mindig nem lehet itthon kapni.

Ha lehúzod az ecsetet, hogy ne legyen túl sok festék rajta, a körmeid közepén kezded, onnan óvatosan feltolod a körömágy felé, akkor szép lesz.

Alapnak én a Yves Rocher SOS base resist lakkját használom, de a Moyrának is van jó alaplakkja.

17. Hansika (válaszként erre: 4. - A Nyuci)
nov. 8. 13:46

En meg soha semmit se tetettem a körmeimre.

Jo az ugy naturban, ahogy megszülettem...-)

16. Ágio8405 (válaszként erre: 12. - Kérdés1)
nov. 8. 12:52

Ez matrica, ehhez nem kell lámpa.

Én pár hónapja próbáltam. Kb 4-5 napig volt fent, de ha többet gyakorolom és ügyesebben tettem volna fel lehet még bírta volna tovább. Próbáld ki aztán meglátod neked bejön-e. Kárt ezzel nem teszel és filléres tétel. Én 2€-ért vettem amit próbáltam.

15. Kacsahercegno (válaszként erre: 14. - Kacsahercegno)
nov. 8. 11:38
Megnéztem róla egy tiktokot is, szerintem ez max. arra jó, hogyha nagyon gyorsan kell valamiért, de több problémám is lenne vele, pl. nem feltétlen olyan formájú, mint a körmöd, plusz ilyen nagyon természetellenesen néz ki a széle, legalábbis azon az oldalon, amit linkeltél. A sima gél lakkot előkészítés után jól rá lehet dolgozni a körömlemezre, szerintem ez úgy ahogy van, egyben felválik rövid idő után. De aztán lehet, tévedek.
14. Kacsahercegno (válaszként erre: 12. - Kérdés1)
nov. 8. 11:32
Ez úgy néz ki, mintha 5 percet se bírna ki. Ún. press on körmöket szoktak használni, de az sem valami bombabiztos. Az meg a legkevésbé divatos kinézet, hogy fél nap után hiányzik 2-3 körmöd....
13. Channa* (válaszként erre: 9. - Michelle.r)
nov. 8. 11:32

Én se szeretem a műkörmöt. Frissen szép, aztán el kezd lenőni, illetve, olyan vastag, hogy azzal nem tudnék mit kezdeni.

Én is magamnak manikűrözök, bár én mindig ugyan olyanra kenem a körmeimet géllakkal. Csak decemberben más, mert ekkor karácsony színű, piros vagy zöld.

12. Kérdés1 (válaszként erre: 6. - Ágio8405)
nov. 8. 11:25
[link] a linken lévöre gondoltam
11. srcrss
nov. 8. 11:00
Én piros/rózsaszín géllakkot használok, vagy színtelen körömerősítőt.
10. globus (válaszként erre: 9. - Michelle.r)
nov. 8. 10:56

Nekem is rövid, baromi erős. Színeseket nem tudom szépen felkenni, ezeket kihajítottam. Csak azért kenek néha víztiszta körömerősítőt, hogy fényes legyen.

Sátoros ünnepekre.

nov. 8. 10:52

Nem tudom mi a divat, nekem mindig rövid körmeim vannak, én lakkozom, mert nem szeretem a lenövést, és azt sem, ha hetekig ugyanúgy néz ki.

Vannak formák, színek, ami nekem közönséges. Örök kedvenc a francia, azért viszont manikűröshöz járok, mert magamnak nem tudom szépen megcsinálni.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook