Divat körmök terén (beszélgetés)
A Dalok könyvében és az Írások könyvében a tientian jelentése :Ég ,égi ,az Ég Istensége.
Nem véletlen a nicknév☺️
Attól a gél laktól, amit otthon kensz fel?
Attól nem tehetik, mert olyasmi mint a sima körömlakk, csak kicsit tartósabb.
Én moyrát veszek.
Igen .
Néha beszáll a fuldoklásba a kezem is (ha nem kenem be krémmel)
Fura ,ugye?🙂
Kipróbáltam egyszer a gél lakkot.
Fulladoztak a körmeim🙂
Nekem sem sikerült soha a francia manikűr.
Rövid ,de már nem lakkozott.
Kerti munka miatt nem szerencsés.
Szeretem érezni a kezemmel a földet.
Kevés annál igénytelenebb dolog van. Bocsi.
Hány éves a lányod?
Igen, én már évek óta csak nude és rá az a csillámos, aminek a nevét te tudod:DDDD
Decemberben, piros vagy zöld, vagy vegyesen és rá szintén a csillámos lakk.
Van, hogy hetekig szögletesre vágom a körmeimet, majd átváltok oválisra.
Ha nincs kedvem manikűrözni, akkor időnként kicsit hosszabb a körmöm, de sosincs karmom, mert hamar megjön a kedvem ahhoz, hogy levágjam:D
Ja, és még amit szoktam, de idén nem tettem. Halloween idején feketére lakkozom a körmeimet, de arra is teszek csillámos lakkot;)
Nekem most hetek óta nude rózsaszín, fekete gyűrűsujjal. Egyébként általában piros. Nyáron néha megőrülök, és minden ujjam más. 🙃
Karácsonykor évek óta piros-zöld, és csillám.
Ha jó az ecset, fel tudod. Széles, lapos, kicsit ívelt legyen. A Moyrának pl. ilyen van már. Az egyik kedvencem, egyrészt mert jó a minősége, másrészt mert nem színezi el a körmeimet, és könnyű lemosni.
A Sally Hansent szintén ezért szeretem, de 3-szor annyiba kerül, mint a Moyra. Mindenféle lakkjaim vannak, ez a kettő még sose okozott csalódást. Illetve a Kiko, de azt még mindig nem lehet itthon kapni.
Ha lehúzod az ecsetet, hogy ne legyen túl sok festék rajta, a körmeid közepén kezded, onnan óvatosan feltolod a körömágy felé, akkor szép lesz.
Alapnak én a Yves Rocher SOS base resist lakkját használom, de a Moyrának is van jó alaplakkja.
En meg soha semmit se tetettem a körmeimre.
Jo az ugy naturban, ahogy megszülettem...-)
Ez matrica, ehhez nem kell lámpa.
Én pár hónapja próbáltam. Kb 4-5 napig volt fent, de ha többet gyakorolom és ügyesebben tettem volna fel lehet még bírta volna tovább. Próbáld ki aztán meglátod neked bejön-e. Kárt ezzel nem teszel és filléres tétel. Én 2€-ért vettem amit próbáltam.
Én se szeretem a műkörmöt. Frissen szép, aztán el kezd lenőni, illetve, olyan vastag, hogy azzal nem tudnék mit kezdeni.
Én is magamnak manikűrözök, bár én mindig ugyan olyanra kenem a körmeimet géllakkal. Csak decemberben más, mert ekkor karácsony színű, piros vagy zöld.
Nekem is rövid, baromi erős. Színeseket nem tudom szépen felkenni, ezeket kihajítottam. Csak azért kenek néha víztiszta körömerősítőt, hogy fényes legyen.
Sátoros ünnepekre.
Nem tudom mi a divat, nekem mindig rövid körmeim vannak, én lakkozom, mert nem szeretem a lenövést, és azt sem, ha hetekig ugyanúgy néz ki.
Vannak formák, színek, ami nekem közönséges. Örök kedvenc a francia, azért viszont manikűröshöz járok, mert magamnak nem tudom szépen megcsinálni.