Diós/mogyorós/mandulás keksz recept

15 dkg vaj
15 dkg barna cukor
2 db tojás
fél csomag sütőpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
2 bögre liszt
1,5 bögre apróra vágott csokoládé
1,5 bögre apróra vágott dió vagy mogyoró vagy mandula (tetszés szerint)
1 csomag vaníliás cukor
1 csipet só
A Diós/mogyorós/mandulás keksz elkészítési módja:
A vajat a cukorral és a tojással kikeverjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral, szódabikarbónával, sóval és vaníliás cukorral elkevert lisztet. Végül belekeverjük a csokoládédarabkákat és a diót/mogyorót/mandulát. A tepsibe kávéskanállal kis halmocskákat rakunk. A kekszet 180°C-os sütőben 10 percig sütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: vmbhc, 2007. febr. 17. 11:00
A diós/mogyorós/mandulás keksz elkészítési módja és hozzávalói.