Csokis csók (gluténmentes) recept
A Csokis csók (gluténmentes) hozzávalói:
25 dkg Mantler gluténmentes liszt
12 dkg vaj
12 dkg cukor
6 dkg mandula vagy mogyoró
10 dkg olvasztott csokoládé
3 kávéskanálnyi tej
1 dkg vaníliáscukor
2 teáskanálnyi sütőpor
1 tojás
A Csokis csók (gluténmentes) elkészítési módja:
A cukrot a tojással keverd habosra, majd dolgozd bele a meglágyított vajat, a megdarált mandulát, a kenhetőre olvasztott csokoládét, végül a sütőporral elkevert lisztet és a tejet. A masszát keverd csomómentesre, hagyd pihenni egy fél órát, majd vékonyan kivajazott és lisztezett sütőlapra halmozz belőle kis kupacokat. Előmelegített sütőbe tedd, s közepes hőfokon süsd meg.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2007. okt. 31. 19:18
A csokis csók (gluténmentes) elkészítési módja és hozzávalói.