Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Diós sajtkrémmel töltött póréhagyma recept

Diós sajtkrémmel töltött póréhagyma recept

A Diós sajtkrémmel töltött póréhagyma hozzávalói:
2 vastag póréhagyma
20 dkg krémsajt
20 dkg darált dió
5 dkg vaj
só, őrölt bors


A Diós sajtkrémmel töltött póréhagyma elkészítési módja:
A krémsajtot a vajjal, a darált dióval jól elkeverjük, sózzuk, borsozzuk. A póréhagymát alaposan megmossuk, a külső levelét eltávolítjuk, a gyökérét és az elágazó szárrészét levágjuk. Egy fakanál segítségével a belsejét kitoljuk, úgy, hogy 2-3 levélnyi vastag fala maradjon. Az így kapott üreget a diós sajtkrémmel megtöltjük, és 3-4 órára behűtjük. Ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és sajttálon kínáljuk.

A póréhagyma belsejét salátához használhatjuk fel.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A diós sajtkrémmel töltött póréhagyma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook