Dinsztelt hagyma puliszkával recept


2 nagy fej vöröshagyma
15dkg. húsos szalonna,
só,
őrölt feketebors,
1 kiskanál fűszerpaprika,
25 dkg. kikoricaszilszt
A Dinsztelt hagyma puliszkával elkészítési módja:
A kukoricalisztet hagyományosan, enyhén sós vizben megfőzzük, félretesszük. A szalonnát kakastaréjként megvágva kisütjük, majd kivesszük és a visszamaradó zsírban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd visszatéve a pörcöt azt is átmelegítjük. Tálaláskor jó száraz bor illik hozzá.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2008. nov. 18. 05:38
A dinsztelt hagyma puliszkával elkészítési módja és hozzávalói.