Diétázok, és ma telezabáltam magam nagyon nem egészséges... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Napi szinten sehol nem cserelnek olajat.
Nem tudom, mi az egett szag neked.
En itthon nem sutok olajban, de ha kedvem tartja neha veszek a mekiben krumpit meg a KFC-ben csirket hozza. Nem ettol az evenkent 2-3 alkalomtol fogok meghalni.
En egy nagy zacsko chipsrt be tudok tolni, vagy egy vodor fagyit. Vagy mindkettot, de masnap normalisan kajalok, tovabbra is. Oszt ennyi.
Nem egy nehai kilengestol lesz valaki hajas. Ha nem ismeri fel, hogy a nehai napi, vagy ha minden adag tul nagy.
En megeszem reggel amit este otthagytam.
De ismered az itteni helyi szokásokat! 9-10 körül nyitnak a lángossütők. Mitől van első tütéstől égett szaga?
Nem vitatom hogy ha feketére égett nem öntenék ki, de hogy ez nem napi szinten történik az biztos.
Akkor ez nem diéta. Mondjuk azt, hogy általában odafigyelsz az étkezésedre, de most elgyengültél.
Ha ennek az a célja, hogy a kilóidat csökkentsd vagy az alakod formáld, akkor inkább sportolj, mozogj. Az nem jár semmilyen megvonással és rövid idő alatt rá lehet szokni.:)
Ahol laktam volt az uszudoda mellett telen-nyaron langos suto. Oda mindig elvittem a kulfuldieket.
Meg a couch surferkent a leglupokkant kocsmakba, ahol a '70-80-as evekben megalllt az elet.
Idoutazok lehettek.
Néha muszáj ilyeneket csinálni. Egy nagy zabálás után kisimul a lelkünk, és új erővel vethetjük bele magunkat a folytatásba.😀
Áprilisban jön a fiam, és kötelező jelleggel sütöm a lángost!
Hogy ne fájna! Azt csodálom hogy életben maradnak akik megeszik. Itt a Balatonnál is szezonban sorban állnak a lángosért, én meg nagy ívben kerülöm mert az égett napraforgó olaj marja a szememet, torkomat.
Soha nem öntik ki az olalat. Mindig csak öntögetnek hozzá ahogy fogy és égetik ezerrel hogy mennél több kisüljön mennél hamarabb.
Állítólag a Balatonnál enni kell a lángost, mert hozzá tartozik az élményhez.
Szívemből szóltál!
Így este lefekvés előtt... áj de jó lenne!
En egyszer csinaltam.
Az nem az igazi. Akkor varok az uszoda mellettire vagy nyarra.
Ma én is lángost ettem, pedig egy évig kibírtam.
Most szórok hamut a fejemre.
Ja, nem 😄
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- A céklalé nagyon egészséges!
- Pitypang szárát ki mire használja? Úgy hallottam nagyon egészséges.
- Nagyon megromlott az egészségem.Mindig a megfelelési...
- Miért írják nagyon sok helyen, hogy a tészta nem illeszthető be a diétába, egészséges étrendbe?