Diétás kajszi felfújt recept




50 dkg túró
50 dkg kajszibarack
10 dkg zabkorpa
fél cs. sütőpor
1 cs vanilliás pudingpor
3 db tojás
édesítő izlés szerint
1 citrom reszelt héjja
15 dkg vaj
A Diétás kajszi felfújt elkészítési módja:
Az áttört túrót összekevered a tojások sárgájával,a vajjal,és az édesítővel.A sütőport elkevered a pudingporral,majd ezt is a masszához teszed.összedolgozod a zabkorpával,és a citrom héjjával.a tojás fehérjét kemény habbá vered,és óvatosan a tésztához kevered.A barackokat meghámozod,apró darabokra vágod.Egy kisebb méretű formába beleteszed a tészta felét,ráhelyezed a kajszi darabokat,végül a tészta másik felével beborítod.30perc alatt előmelegített sütőben 180 fokon megsül!Jó étvágyat! :)
nem árt kikenni a formát egy kis vajjal.hogy ne ragadjon le!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: kismacko1016, 2008. jún. 12. 09:21
A diétás kajszi felfújt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.