Detoxatrimről hallottatok, vagy próbáltátok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én most szemezgetek ezzel a termékkel, érdekelne, hogy valakinek van-e már valamilyen tapasztalata a hatásairól!?
Csorieva!
Nagyon hasznos anyagot tettél fel, köszönöm!
Detoxatrim
Miért Detox?
A méregtelenítést már évszázadok óta használják a szervezet kitisztításához, az egészség, vitalitás és a megfiatalodás érdekében. Egyes emberek a méregtelenítést egyes betegségtünetektől való megszabadulásra, betegségek kezelésére és jövőbeni betegségek megelőzésére is használják. Újabb kutatások eredményei azt mutatják, hogy a méregtelenítésnek jelentős súlycsökkentő hatása is van. A mai, mérgekkel teli világunkban, ahol egyre több a szennyező és a kémiai anyag, mind többen fordulnak a méregtelenítő programokhoz. A sok, egészségre gyakorolt jótékony hatása mellett, egyre nagyobb figyelem vetül a toxinok és a kövérség közötti kapcsolatra. A toxinok veszélyeztethetik a kulcsfontosságú anyagcsere folyamatokat és a mirigyek működését, ami lelassult anyagcserét és a testzsír felhalmozódására való hajlam erősödését eredményezheti. A mai korban túlzottan is ki vagyunk téve a toxinoknak, ami a candida gomba túlszaporodásához vezet a szervezetben. Ezt a túlszaporodást általában a nőkkel szokták kapcsolatba hozni a hüvelygombák miatt, de meglepő módon a legtöbb belőlük a belső szervekben található, ahonnan az egész testre kiterjedhetnek.
Évszázadokkal korábban, mielőtt a környezetünket szennyező anyagokkal és toxinokkal szétbombáztuk volna, a szervezetünk képes volt a Candida gombát kontroll alatt tartani a bélflóra jótékony baktériumainak, mint a Lactobacilus acidophilus vagy a Bifidobacterium segítségével képezve egyensúlyt. De a ma világunkban a gyorsételek, a stressz, a gyógyszerek és más környezeti faktorok átbillentették a serpenyőt a savas pH értékű környezet felé a bélrendszerben, ami így a Candida túlszaporodás táptalajává vált. A Candida túlszaporodásnak sok negatív hatása lehet, és a tünetek a fejfájástól, az emésztési zavarokon és a fáradékonyságon keresztül a depresszióig terjedhetnek.
A túl sok candida egyik leggyakoribb mellékhatása a súlynövekedés és a fogyásra való képtelenség, mivel a bélrendszeri Candida gyulladást, felfúvódást, gázokat, és más emésztési zavarokat eredményez. Az immun redszer úgy reagál erre, hogy megpróbálja leküzdeni a gombát, ami viszont allergiás reakciót vált ki, és egyfajta anyagcsere örvénybe taszít téged. Amikor ugyanis a szervezet energiákat mozgósít a behatolók leküzdésére, a pajzsmirigy és a mellékvese többszörösen igénybe van véve. Végül ezek a mirigyek kifáradnak, és az anyagcseréd drámaian lelassul. Éhségérzetet és kínzó étvágyat is okoznak, ami még nehezebbé teszi a diétázást. A megnövekedett étvágy és a lassabb anyagcsere egyenlő "diétás katasztrófa" bárki számára. Ne lepődj meg, ha a Candida kontroll alatt tartása a megoldás a diétás problémáidra!
Detox Diétás Tanácsok
1.Igyál sok vizet. Legalább 6-8 pohár palackozott víz az ajánlott.
2.Kerüld a túlzott állatokból származó protein bevitelét. Az állati forrásból származó proteinek savasabbak. Ideális esetben lúgos diétád végzel. Egy lúgos diéta teljes gyümölcsöket és zöldségeket (párolt, vagy nyers), és gabonát, meg egy kis szárnyast és halat tartalmaz.
3.Fogyassz magas rosttartalmú ételeket. A teljes gyümölcsök, zöldségek és gabona rostokkal is ellát.
4.Kerüld a koffeint és az alkoholt.
5.Próbálj meg organikusan nevelt ételeket fogyasztani.
6.Kerüld a finomított, előkészített/főzött és konzerv ételeket.
Szállj Szembe a Gombával és Takarítsd Ki a Toxinokat
A Candida Gomba és pH Korrigáló Keverék
A DetoxaTrim különleges Candida Gomba és pH-helyreállító Keverék a következőkket tartalmazza: of Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Fructooligosaccharides, Caprylic acid és L-Glutamine.
Acidophilus, Bifidobacterium bifidum & FOS (Fructooligosaccharides):
Az Acidophilus & Bifidobacterium bifidum jótékony hatású baktériumok forrásai, amik a belekben élnek, míg a FOS segíti ezeknek a barátságos baktériumoknak a szaporodását. Ilyen jótékony baktérium él a belekben és a vaginában és véd az olyan "rossz" organizmusok behatolása és elszaporodása ellen, mint a gomba.
Miközben a gomba normális esetben a gomba a belekben él, a gomba és a bakteriális flóra állandóan küzd a területért és általában kontroll alatt tartájk egymást. Ugyanakkor a bakteriális flóránk nagyon lecsökkenhet egy sor dolog miatt, mint a környezetből származó toxinok és az antibiotikumok. Ha túlságosan lecsökkent, akkor elszaporodnak a káros gombák, mint a fungi, élesztőgomba és a veszélyes baktériumok, ami kellemetlen tünetekkel jár, mint új allergiák kialakulása, fejfájás, alacsony energiaszint, alhasi fájdalmak, emésztőrendszeri zavarok, székrekedés és hasmenés.
Azoknál az embereknél, akiknél súlyos mértékben túlszaporodtak a gombák, vagy a veszélyes baktériumok a belekben, ki kel irtani azokat az organizmusokat, amik a belek fertőzését és gyulladását okozták. Ezt többféle mechanizmuson keresztül lehet elérni, miközben az Acidophilus, a Bifidobacterium bifidum és a FOS egy sor potenciális terapeutás felhasználása lehetséges, köztük az alábbiak:
A Detoxatrim Anyagcsere Gyorsító Keverékében a Következő Aktív Összetevők találhatók:
■Az optimális anyagcsere fenntartása
■Csökkenti a gázokat és a felfúvódást
■A toxinok és az antibiotikumok által elpusztított "baráti" baktériumok újratelepítése
■A "rossz" organizmusok kezelése a gyomor és bélrendszerben.
■Megelőzi és/vagy csökkenti a kiújulását hüvelygombás, húgyúti fertőzéseknek, és a hólyaggyulladásnak.
■Segíti az emésztést és elnyomja a betegségek kialakulásáért felelős baktériumokat.
■Javítja az immunreakciót.
Kaprilsav:
A Kaprlisav egy 8 szénatomú rövid láncú zsírsav, amit kis mennyisében a szervezet termel és megtalálható a kókusz és a pálmaolajban is. Anti-mikrobális és anti-fungális tulajdonságai vannak és mind klinikai, mind in vitro kutatásokban kimutatták, hogy segít csökkenteni a Candida gomba túlszaporodását és segít megalapozni a jótékony hatású baktériumok növekedését.
Glutamin:
A glutamin a leggyakoribb aminosav a vérben, ami kritikus szerepet játszik az emésztőrendszer belső falának, a mucosa-nak a védelmében. Ez nagyon fontos a szervezet számára, amikor a Candida gomba túlszaporodásának egyes negatív mellékhatásai ellen küzd.
Miközben a Candidát orvosi szempontból az élesztőgombák közé sorolják, idővel át tud alakulni fungus-szá. Ez a fungus tartalmaz egy hosszú és éles struktúrát, ami lyukakat tud ütni a belek nyálkahártyáján. Ezek az apró lyukak lehetővé teszik, hogy a toxinok, emésztetlen étel, baktériumok és gombák behatoljanak a véráramba. Az általános elnevezése ennek a betegségnek a "Lyukas Bél Szindróma". Miután ezek a nemkívánatos anyagok bekerülnek a véráramba, és keresztüljárják a szervezetet, egy sor negatív dolgot okozhatnak, ami hatással van a szervekre és drámaian lelassítja az anyagcserédet.
A kutatások eredményei alapján arra lehet következtetni, hogy a glutamin lehet a legideálisabb tápanyag a gyomor belső falának a regenerálására, mivel segíti a gyomor és bélrendszer sejtjeinek gyógyulását. Azzal, hogy segíti a gyomor nyálkahártyájának újraépítését, megakadályozhatod, vagy minimalizálhatod a nemkívánatos anyagokat, hogy a véráramba kerüljenek, és ott romboljanak. A szervezeted ezután már végre tudja hajtani a normális emésztési folyamatokat, és optimálisan tud működni.
Megfékezi a kínzó éhséget és az édességek utáni vágyat
Étvágykontrolláló Keverék
Hoodia: Egy Ígéretes Étvágycsökkentő
A Hoodia egy növény, ami a dél-afrikai sivatagban nő, és elég nagy figyelem övezi, és mostanság, mint hatásos 'étvágycsökkentőt' reklámozzák. A dél-afrikai San törzs azt állítja, hogy a Hoodiát több mint ezer éve használják arra, hogy a hosszú vadászatokon elnyomják vele az éhséget. Egy dél-afrikai kutatócsoport által végzett vizsgálat azt mutatta ki, hogy a kivonata hatásos volt a súlycsökkentés elősegítésében. Egy angol gyógyszerészeti vállalat is beszállt azzal a céllal, hogy gyógyszeré fejlesztik tovább a növényben található aktív összetevőt. A vállalat által 2001-ben végzett vizsgálatban meggyőző eredményeket kaptak. Egy dupla vak, placebóval kontrollált kísérletben 19 túlsúlyos embernek adtak hoodia gordonit, vagy placebót, és 15 napon keresztül mérték a táplálékbevitelüket. Azok az alanyok, akik a szert kapták spontán módon csökkentették a táplálékbevitelüket 30%-kal, vagyis körülbelül 1000 kcal/nap. A Hoodiában található aktív összetevőt kivonták és P57-nek nevezték el. Kísérletek azt mutatták, hogy a P57 közvetlenül az egerek agyába fecskendezve a következő 24 órában 50-60%-kal kevesebb tápanyagfelvételt eredményezett. Ezt a hipotalamusz megnövekedett energiaállapotával (ATP) hozták összefüggésbe. A P57 injekció meggátolta az ATP normális csökkenését, ami az ételmegvonás közben következik be. A szerzők azt valószínűsítik, hogy a P57 felszabályozza az energia-érzékelő mechanizmust az agyban, ami befolyásolja a táplálkozást.
Glucomannan Segíti a Súlycsökkenést
A Glucomannan egy oldható rost, nagyon magas a vízmegtartó képességgel, ami a bélben egy zselét képez, és jelzést küld az étvágyszabályozó központnak az agyban. A kutatások azt mutatják, hogy a glucomannan képes az étkezések spontán csökkenését kiváltani, és segíteni a súlycsökkenést. Egy randomizált, placebóval kontrollált vizsgálatban különböző glucomannan rostokat hasonlítottak össze placebóval a súlycsökkenés szempontjából. Három csoport a glucomannan különböző dózisát kapta 420-tól 4320 mg/nap között, és az 5. hét után megnézték a súlycsökkenést. Minden glucomannan csoport jelentősen nagyobb súlycsökkenést tapasztalt a placebo csoporthoz képest (körülbelül kétszer nagyobb volt a súlycsökkenés). Figyelembe véve, hogy a legtöbb ember azért szedi vissza a leadott kilókat, mert hosszabb távon nem tudják megtartani a csökkentett kalória-bevitelt, az a tény, hogy a glucomannan az ételfogyasztást az alany önként csökkenti, óriási előnyt jelent más diétás megközelítéssel szemben, ami az akaraterőre alapoz. A glucomannan továbbá magas viszkozitásán és zselé-formáló tulajdonságán keresztül működik, nem pedig a szimpatikus idegrendszerre hatva, mint más súlycsökkentő szerek.
Króm
A króm étrend-kiegészítőként való szedéséről sok neves tudós és doktor úgy gondolja, hogy fontos eszköz lehet a cukorbetegség és a kövérség elleni harcban, mivel fontos szerepet játszik a glükóz és a zsír anyagcseréjében. A krómról úgy gondolják, hogy szerves része a "glükóz tolerancia faktornak", egy olyan szernek, ami felelős a kináz nevű inzulin-receptor aktiválásáért, így növeli az inzulin-érzékenységet, aminek normalizáló hatása van a vércukorszintre. Megfelelő mennyiségű króm nélkül az inzulin hatástalan lesz, és a glükóz (cukor) felhalmozódik a vérben. Mikor elegendő a jelenlévő króm szintje, az inzulin hatékonyabbá válik, és a sejthártyák fogadókészebbek lesznek az inzulin azon munkálkodására, hogy a glükóz-molekulákat kitakarítsa a vérből, és be a sejtekbe. A glükóz ezután elég, és energiát szabadít fel ahelyett, hogy zsírként elraktározódna.
20 túlsúlyos nő vizsgálatánál a kutatók azt találták, hogy a króm bevitelével zsírcsökkenés jelentősen nagyobb lett, a nem zsír alapú testtömeg csökkenés pedig jelentősen kisebb. Ebben a véletlen, dupla vak kísérletben az alanyok két hónapon keresztül vagy 600 mcg krómium nikotinátot kaptak, vagy placebót. Ezután a csoportokat megcserélték újabb két hónapra anélkül, hogy tudtak volna róla. Azok, akik addig krómot kaptak, ezután placebót kaptak és fordítva. Minden alany részt vett továbbá egy gyenge diétában és edzésprogramban az egész vizsgálat alatt.
Érdekes aspektusa ennek a klinikai vizsgálatnak az az eredmény, hogy a krómot szedő alanyoknak csökkent a zsírja, de nem veszítettek a száraz izomból, ellentétben a placebót kapóktól, akik zsírt és izmot is veszítettek. A kutatók azt is megállapították, hogy a placebós időszak alatt a zsírcsökkenés jelentősen kevesebb volt auoknál a nőknél, akik először placebót kaptak, mint azoknál, akik krómot kaptak először, ami a króm étrend-kiegészítő szedésének a továbbnyúló hatását jelzi. Ezek a nők arányaiban továbbra is több zsírt adtak le, még a placebós időszakuk alatt is. A nők egyike sem tapasztalt semmilyen kellemetlen mellékhatást 600 mcg niacin kötésű króm szedésétől.
Figyelembe véve az inzulin rezisztencia és a cukorbetegség ijesztő méretű növekedését az USA-ban, meggondolandó lehet az emberek krómbevitelének növelése, hogy megelőzzék az anyagcsere szindróma tüneteinek kialakulását, mint a megnövekedett glükóz intolerancia, túlsúlyosság, megnövekedett vér lipidek (koleszterin és trigliceridek), és a nagy sűrűségű lipoprotein (HDL) koleszerein alacsony szintje. Ezek potenciálisan veszélyesek lehetnek, ha nem kezelik őket.
Természetes Módon javítja az Anyagcserédet
Anyagcsere-javító
A Zöld Tea Fokozza a Testzsír Csökkenését
Nagyszámú kutatás igazolja a zöld tea egészségre jótékony hatását, ezek között a testzsír csökkentését. Az American Journal of Clinical Nutrition című folyóiratban megjelent kutatásban megvizsgálták a 12 héten keresztül való zöld tea fogyasztásnak hatását a placebóval szembeállítva a súlycsökkentésben, és egy sor egyéb, a testzsírt jelző mérőszámban. 12 hét után azoknál a férfiaknál, akik zöldteát fogyasztottak, kétszer akkora volt a súlyleadás (-2,4 vs -1,3 kg) és a zsírcsökkenés (-1,4 vs -0,7 kg). Ezen felül ez a kutatás egy komputertomográf (CT) segítségével felmérte a hasi tájékon mind a bőr alatti, mind a belső részeken található zsírt. A placebóval összehasonlítva, a zöldteának drámai, négyszeres hatásfokkal csökkentette a volt a bőr alatti és a első részeken található zsírt a hasi tájékon. A kutatás azt is kimutatta, hogy a zöldtea hatásos módszer a zsír leadására, különösen a test középső részén. A legújabb kutatások megerősítették a zöldtea zsírmobilizáló hatását, amiről az International Journal of Obesity számolt be. Ez a kutatás különböző dózisú EGCG, a zöldteában található bioaktív komponens hatását vizsgálta az étrend kiváltotta kövérségre, amit egereken modelleztek. A dózis nagyságától függően az EGCG csökkentette a súlynövekedést, ami kizárólag a zsírból származott. Ez a vizsgálat kimutatta, hogy ez a hatás nem a csökkentett mértékű ételbevitelnek volt köszönhető, hanem inkább az energia-felvétel csökkenésének. Az EGCG növelte a zsír oxidációját is. Ezek a kutatások erős bizonyítékokkal szolgálnak a zöldtea testzsír csökkentő hatására.
Kalórai-Blokkoló & Zsírégetés-Gyorsító
Még több jó hír a zöldtea frontjáról: a legaktívabb epigallocatechin gallate, vagy EGCG úgy is támadja a zsírt, hogy csökkenti a kalória-felvételt és növeli a zsír oxidációját.
Német kutatók egy csoportja (German Institute of Human Nutrition in Potsdam) kimutatta, hogy az egerek, akik EGCG-t kaptak, sokkal kevésbé hajlamosak a testzsír felrakására. A kövérséget a kísérleti állatoknál úgy érték el, hogy magas zsírtartalmú ételeket kaptak. Ezután több héten keresztül tiszta EGCG-vel etették őket, és feljegyezték a testkompozíciójukat valamint, hogy miként emésztették meg az ételeket.
A vizsgálat végén a kutatók azt találták, hogy a kalóriák az álatok ürülékében távoztak, valamint hogy több biokémiai paraméter a megnövekedett zsíroxidációnak megfelelően változott meg. Ez azt jelenti, hogy kevesebb kalóriát vettek fel, miközben több zsírból származó kalóriát égettek el.
Az igazi lényeg az, hogy "az EGCG étkezési kiegészítőként való adása a testzsír felhalmozódásának dózis-függő csökkenését eredményezte" vagyis minél több EGCG-t adtak, annál kisebb volt a testzsír növekedése.
Ez még több muníciót ad a már így is elsöprő számú bizonyítéknak, ami az EGCG-standardizált zöldtea előnyét mutatja a testzsír-kontrolláló kiegészítők között. Koffeinnel kombinálva ez egy dinamit - egy alap két komponensű kombó, amit mindenkinek, aki testzsír/súlyproblémával küzd naponta le kellene gurítania.
A Grapefruit Extract Research egy másik grapefruit összetevőre hívja fel a figyelmet, ami a belek és a máj zsírszállító anyagcseréjét szabályozza, javítva az emésztését és csökkentve a zsírraktározás valószínűségét. További kutatások azt mutatják, hogy a naringenin, (egy, a grapefruitban található flavonoid) és pektin (a grapefruitban található oldható rost) javíthatja az inzulinérzékenységet és csökkentheti a zsírraktározást.
Egy Dr. Ken Fujioka által vezetett, 12 hetes kísérletben a Nutrition and Metabolic Research Center klinikáján a kutatók úgy találták, hogy azok az emberek, akik minden egyes étkezéshez egy adag grapefruitot is ettek, átlagosan 1,6 kg-ot veszítettek. Körülbelül 100 férfi és női résztvevőt, akik átlagosan 99 kilogrammosak voltak három csoportba osztottak be. Az egyik csoport, minden egyes étkezéhez fél grapefruitot evett, a másodiknak azt mondták, hogy naponta háromszor igyon meg egy adag grapefruit lét, a harmadik pedig a kontroll csoport volt. A vizsgálatban résztvevők megtartották a napi étkezési szokásaikat és egy kissé megnövelték az edzéseiket. Azok akik naponta háromszor ettek grapefruitot átlagosan 1,6 kg-ot veszítettek a vizsgálat időtartama alatt úgy, hogy volt, aki több, mint 4.5 kilogrammot adott le. A kontrolcsoportnál átlagosan 0,22 kg volt a csökkenés, ami azt jelzi, hogy a grapefruit jelentős szerepet játszik a súlycsökkenésben.
A vizsgálat erős kapcsolatot mutatott ki a grapefruit és az inzulin között is. A vizsgálat arra enged következtetni, hogy a grapefruit segíthet javítani az inzulin hasznosulását, mivel a résztvevőknél javult a vércukor szint. Az inzulinról tudjuk, hogy segít a zsír anyagcseréjének szabályozásában, és akár nagyban hozzájárulhatott a tapasztalt jelentős súlycsökkenéshez is. Ez a javulás lehet annak is az eredménye, hogy a grapefruit kivonat pektint tartalmaz, ami felszívódik a szervezetben. A pektin egy ismert emésztést-serkentő szer, ami segít a zsírsavak lebontásában, miközben csökkenti a szénhidrátok szervezetbe történő felszívódásának sebességét. Ez segít az inzulin-kiválasztás csökkentésében, és ezzel csökkenti a zsírraktározást is.
Almaecet
Több mint kilencven természetesen előforduló anyaggal, az almaecet talán az egyik legfontosabb összetevő, ami a candida, és a toxinok szervezetben való felhalmozódásának csökkentését segítheti. Több éve bebizonyosodott, hogy biztonságos és hatékony, az almaecet (csakúgy, mint a grapefruit) tartalmaz pektint, egy oldható rostot, ami javítja az inzulinérzékenységet és csökkenti a zsírraktározást, kiöblíti a salakanyagokat, javítja az emésztést és serkenti az anyagcserét.
A legfontosabb pedig, hogy az almaecet segít csökkenteni a gyomorsavat és segít egyensúlyban tartani a szervezet sav-lúg rendszerét. Ez életbevágóan fontos, mert a gombafertőzéseket, mint a Candida a szervezet savszintjének kiegyensúlyozatlansága okozza. Amikor a belek pH egyensúlya megbomlik, és a belekben lévő jótékony baktériumok elpusztulnak, a gombák és a kártékony baktériumok elszaporodnak és létrejöhet az az állapot, amit "Lyukas Bél" Szindrómának hívnak. A Lyukas Bél Szindróma lehetővé teszi, hogy az emésztetlen étel, baktériumok és gombák behatoljanak a véráramba. Ez az állapot egy sor negatív dolgot eredményezhet, amik hatással vannak a szervekre és drámaian lelassítják az anyagcserédet.
A szervezet sav-lúg egyensúlyának helyrehozásával megelőzheted, hogy ezek a nem kívánt anyagok bejussanak a véráramba, javíthatod az egészségedet, valamint a test létfontosságú szerveinek, mint a vesék, húgyhólyag és a máj működését. Ezzel viszont segíted az emésztést, a táplálék feldolgozását és eltüntetését, miközben semlegesíted a toxinokat, amik bejutnak a szervezetedbe.
Papaya
Az, hogy rendesen meg tudod emészteni az ételt, a szervezet egyik legfontosabb funkciója, ami megalapozza az jó általános egészséget, és hogy jól érezd magad a bőrödben. Az ételek hatékony megemésztése lehetővé tesz azok megfelelő felszívódását és eliminációját, és a papaya egy kiváló segítség lehet az emésztési és felszívódási folyamatokban.
Mint már korábban említettük, amikor a bélrendszer nem működik optimálisan, a "Lyukas Bél Szindróma" állapot léphet fel, és ez lehetővé teszi az emésztetlen ételrészecskék számára, hogy belépjenek a véráramba. A papaya fontos szerepet játszhat az emésztési folyamatokban azzal, hogy segít biztosítani az étel és más tápanyagok lebontását és megfelelő felszívódását. Ezzel pedig segíthet megakadályozni az ételt, hogy nem megfelelő állapotban jussanak be a keringési rendszerbe.
Uva Ursi
Az Uva Ursi egy olyan gyógynövény, ami anti-mikrobás, adstringens, antiszeptikus és anti-fungal tulajdonságokkal rendelkezik. Ezen felül az uva ursi segíthet kiüríteni a szervezetből a baktériumokat vizelethajtó tulajdonsága miatt. Ez a természetes vizelethajtó hatás csökkenti a szervezetben lévő víz súlyát és a puffadtságot.
Az uva ursiban található, antiszeptikus anyag az arbutin, amit a szervezet egy olyan anyaggá alakít át, ami bizonyítottan adstringens és baktérium-ölő tulajdonságokkal rendelkezik, és hidrokinonnak hívják. Vizelés közben, ahogy kiürül a szervezetből, hatást fejt ki a húgyvezetékek nyálkahártyájára, és megszünteti az irritációt, csökkenti a gyulladásokat, és szembe száll a fertőzésekkel.
Adagolás:
Naponta 2 alkalommal 2 kapszula, 30 perccel főétkezés előtt.
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Édesapámnak fázós a lába. Hallottatok már vmi elektromosan fűthető mamusz vagy lábbeliről amit a szobában tudna viselni? És hol kapható?
- Ismeri valaki Dr. Sztakó Péter nőgyógyászt? Vagy miket hallottatok róla? Egyelőre nem gyerekvállalás miatt, csak mint orvos, ember.
- Ismeritek a Vision termékeit vagy hallottatok már róla?
- Amwand pálcáról van tapasztalatotok vagy hallottatok róla?
- Peg Peregón a testvérfellépőt próbáltátok? Használható vagy tök fölösleges?