Derékig érő hajhoz mekkora körkefét vásároljak? (tudásbázis)
Néztem, de az nem ion kerámiás.
Számít ez egyáltalán?
:D
Dobd arrébb. Nálam (szerintem minden hosszú hajú csajnál) már megszokott mozdulat, hogy arrébb dobom, ha lefekszek (pontosabban a fejem fölé), aztán ha fordulok, jön velem, így nem fekszek rá. :)
Nekem pont fordítva!Én megyek hozzá házhoz! :D
Én is elgondolkodtam már a vágatáson,mert tavaly karácsonyra vágattam vissza és már nagyon a hátam közepénél tart.A gyerek is örökké párnának nézi én meg mozdulni sem tudok..
Nekem házhoz jön. :)
Mostanában kicsit elvékonyodott, de nem bánom, így is van belőle. A súlyát már megszoktam. Ritkítás után szokott könnyű lenni a fejem, akkor furcsa, de jó érzés. :)
Én egy évben egyszer megyek fodrászhoz.
Akkor szoktam visszavágatni vállig,de a hátam közepéig lenő egy év alatt.
Engem idegesít ha már olyan hosszú mert nekem is sok a hajam és nehéz...
Most egy olyat neztem ki, ami 75 mm a sortekkel egyutt. Ennel nagyobbat nem talaltam a neten.
En nem szeretnem ratekerni a hajam, Isten orizz, akkor az a fesu benne is marad :D
A Youtube-on vannak jo videok, hogy hogyan szaritsuk a hosszu hajat, most onnan tanulok :)
Én nem tudom, hogy melyik a legnagyobb és hosszú hajam sincs, de van egy kb. 6 cm átmérőjű hajkefém, ami elég nagynak számít szerintem.
Bár igazat adok noozimanoo-nak! Mi van ha rátekeredik? Hogy szeded le?
Nekem is a fenekemig ér, se fodrászom, se körkefém, mégis jól megvagyunk, én meg a hajam. :) (nem 3 szál, 4 év alatt lett ekkora)
Egyéni vélemény, de körkefét bele se engednék a hajamba. Gondolom, megvan ennek is a maga technikája, de bele se merek gondolni, mi lenne, ha belecsavarodna a hajam...
Nekem a heti2x mosás jött be syoss balzsammal. :) Tuti kombináció! ;)
Bocs,hogy én válaszolok,de csak egy titka van!
Nem vágatni.
Nehezen.
Egyébként nincs fodrászom, azért érdeklődöm itt :)
Eddig hgy birtad nelkule? :)
Fodraszod bizti tud ajanlani vmit, hallgass ra.
Sok hajam van, ezért is kellene egy körkefe, mert már nem bírok vele. Remélem azzal könnyebb lesz szárítani.
Mit jelent a legnagyobb méret? Hány mm?
Az attól is függ milyen sűrű!
Nekem iszonyú sűrű a legnagyobb méret kell és az is csak a 3/4 ét érti át.Két rétegben fésülöm.
De 3 szálhoz elég a kicsi is!
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Hol vásároljak ruhákat?
- Ti csak magyar termelők élelmiszereit vásároljátok?
- Milyen tintapatront vásároljak a nyomtatóba?
- Hogy érhetném el, hogy kevesebbet vásároljak?
- Derékig érő hajhoz mekkora hajfánkot vásároljak?