Depo Provera 150 fogamzásgátló injekció (beszélgetés)
7. rbarbika
2023. ápr. 8. 21:23
Van esetleg valakinek eladó injekcioja? Hiánycikk, hiába írta fel a nőgyógyászom.
6. icca (válaszként erre: 5. - Anita1206)
2022. júl. 29. 11:15
Neked bevált?
Nekem kedden kellene beadni , de parázok.
5. Anita1206
2022. júl. 29. 09:14
Sziasztok ha van valakinek Depo provera injekciója átvennèm .
3. icca (válaszként erre: 2. - Shanalyl)
2022. júl. 28. 11:11
Köszönöm , örülök a pozitív tapasztalatnak.
2. Shanalyl
2022. júl. 28. 11:08
Nekem 3 adag ment, az 3*3 hónap. Teljesen megszüntette a vérzést, ami egy áldás volt (megállíthatatlan vérzés és durva vérszegénység miatt nekem is küret volt, utána kaptam a szurit). Tovább nem használtam, mert hormonos spirál lett helyette, de ez olcsóbb volt kipróbálni, hogy reagál a szervezetem. Hosszú távon nem akartam használni, mert a mellékhatások között a csontritkulás engem zavart, direkt szedtem is pluszba vitaminokat, ásványi anyagokat, míg kaptam a szurit.
1. icca
2022. júl. 28. 10:44
Sziasztok !
Van valakinek tapasztalata a Depo Provera injekcióval kapcsolatban?
Egészségügyi küretem volt két és fél hónapja hosszan tartó vérzés miatt. Utána progeszteron és azalia gyógyszeres kezelést kaptam , de abba kellett hagynom az orvos utasítására , mert nem akart megszűnni a vérzésem. Most jelenleg vérzéscsillapítót szedek , és ha eláll , ezt az injekciót írták fel , hogy adassam be. De tartok tőle. Kinek milyen tapasztalata van ? Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Depo provera fogamzásgátló injekció- ismeri valaki?
- Milyen az injekciós fogamzásgátlás?
- Szülés után fogamzásgátlás. Tabletta? Spirál? Injekció? Érvek, ellenérvek, tapasztaltokat várnék tőletek kedves Hoxa tagok! Köszi!
- Mikortól hat a Depo-provera injekció?
- Depo Provera fog.gátló injekció szoptatás mellett. Véleményetek?
- Milyen mellékhatásai vannak a Depo-Provera fogamzásgátlónak?