Délután kettő óra után van még kaja a Fekete sasban? (tudásbázis)
Némelyik melegszendvics nagyon jó tud lenni.
Bolti melegszendvics-krémet viszont még nem sikerült jót vennem.
De komolyan érdekelne, kapott- e végül a fórumindító ebédet kettő után, és hol járt! :D
Azért én szeretném most már megtudni, hogy melyik Feketes Sasról van szó, és hogy zárás előtt meddig van konyha.
Igaz, régen volt, és Budapesten történt, de egy étterembe olyan időpontban estem be holtfáradtan, amikor a konyha már zárva volt. A pincér viszont előszedett nekem egy jó adag hasábkrumplit, megforrósította és kihozta. Tényleg nagyon jól esett, nem csak az étel, de a figyelmesség és a segítőkészség is.
Ha sürgős, akkor hívd fel őket!
Szórakozol itt a fórumnyitással, de egy telefonhívásra képtelen vagy?
Ma nagyon meglepődtem h milyen nagy különbségek vannak az üzletek között.
Mondjuk az enyém bank, 2-kilométerrel arrább.
Ugyanaz a bank, más fiók. Ég és föld.
Másik étterem étlapjáról:
Köcsögleves : 950 Ft.
Rozmaringos-borsikafüves tejszínes pulykaraguleves, sokféle zöldséggel, cserépköcsögben tálalva, melyet pizzatésztával befedtünk, kemencében aranysárgára sütöttünk.
Nem semmi hely lehet, tökfőzeléktől rántott rákollóig van ott minden ha jól látom. 😄
És gyanúsan olcsó.
Én nem vagyok abban biztos, hogy a Fekete Sas nevezetű éttermek egy hálózathoz tartoznak.
A munka elején telefonálj oda, és akkor még időben megtudod, kell-e más ebédlőhelyet keresned.
Hát nem így tűnik mintha valami étteremlánc lenne.
Ill. az egyik pl. cukrászda a Google szerint.
De ha 2 után kell akkor reggel felhívod.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltál délután 4kor?
- Hathónapos kisfiam egy hete délelőtt gyümölcspépet kap, mikortól kell már délután is adni neki szilárd kaját?
- Tetoválást akarok ma délután! Érvek, ellenérvek?
- Délután kettő után max. csak gyümölcs
- Ma délután meghalt mindkettő hörcsögünk, ez a melegtől lehetett?
- A kettő Avonos termék közül melyiket rendeljem az orromon kialakuló fekete mitesszerek ellen?